ByWencke Fotografie
Loveshoot Oosterhout

Loveshoot Erwin & Yvonne

Wow! Wij mochten op een mooie zonnige zondag door Wencke op de foto gezet worden. Een loveshoot!

Bijzonder moment met leuke vragen en opdrachten waardoor je er weer aan herinnerd wordt waarom je destijds voor elkaar gekozen hebt. Een heerlijke trip down memory lane met mooie foto’s en een mooi filmpje als resultaat!

Yvonne

1 gedachte over “Loveshoot Erwin & Yvonne”

 1. Wat een leuke Ervaring!
  Voorafgaand aan de shoot kregen we beiden (mijn vriendin en ik) vragenlijsten. Spontaan invullen was de opdracht. Wencke noemt de lijst voorpret. Dit klopt deels: wel leuk als je terug moet denken aan de begintijd toen je net verliefd op elkaar werd. Dat was immers alweer 17 jaar terug. vragen over liedjes die voor beiden een bijzondere betekenis hebben. Je schut ze niet allemaal zo uit de mouw, maar als je even goed terug denkt en ze zelfs even beluistert geeft dat wel weer kriebels.

  Weer ff terug in de tijd en weer te beseffen hoe ongelooflijk veel je van iemand houd! Ik moet als man toegeven: ik heb zelfs menig traantje gelaten bij het invullen! Vragen die best persoonlijk zijn, maar zeer waardevol als je ze eerlijk beantwoord.
  Weer met 2 voeten op de grond en je bewust worden van waar het dus echt om te doen is!
  Deze lijst is een mooie start die de foto-shoot later het best tot zijn recht laat komen. Mooie foto’s met gevoel door jezelf en je vriendin, maar ook met gevoel geschoten door Wencke.

  Met dank!
  Erwin.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven