ByWencke Fotografie Kinderfotograaf

Niet vergeten!

Een onwerkelijk gevoel, je bent in verwachting! Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent, is alles anders. Het is een van de meest bijzondere periodes in je leven.

Wanneer jullie baby geboren is, gaat er een nieuwe wereld voor jullie open.
De periode dat jullie kindje zo klein is, is maar kort, daarom is dit moment juist zo waardevol om vast te laten leggen met een newborn fotoshoot. Vooral de eerste weken na de geboorte zijn speciaal. 

Als jullie jaren later de foto’s weer bekijken, beleven jullie opnieuw die momenten zoals het ook écht was.

Dit wil je niet vergeten..

" Cuddles, snuggles, kisses and love..."

Review ByWencke Fotografie

Wat is een newborn fotoshoot

De newborn shoot is een van mijn favoriete shoots. Het blijft zo bijzondere om deze tijd met een pasgeboren baby vast te mogen leggen.  Er gebeurt zoveel in de eerste weken. 

 Ze zijn zo kort zo klein dat je er niets van wil vergeten.  Een uniek moment dat we willen vastleggen in de tijd. 

Een newborn fotoshoot is een speciaal moment en daarom neem ik hier graag de tijd voor. De baby bepaalt het tempo zodat alles op een rustige en natuurlijke manier verloopt. Tussendoor is er genoeg tijd voor een knuffel, voeding of een schone luier. Een shoot kan hierdoor soms wat langer duren. Ook laat ik jullie pasgeboren kindje zelf bepalen welke houding hij of zij het prettigste vindt. Hierdoor is jouw baby het meest ontspannen en dat levert de  mooiste foto’s op. 

Newbornfotoshoot Oosterhout
Newbornshoot Oosterhout
Newbornshoot Oosterhout

Wel of niet poseren?

Bij een newborn fotoshoot hebben jullie de keuze uit een geposeerde shoot of een lifestyle shoot.
De lifestyle shoot is altijd bij je thuis, een geposeerde studio kan zowel in de studio als bij je thuis plaatsvinden. Bij een geposeerde shoot fotografeer ik de baby in zijn of haar prettigste poses. Er is veel keuze uit props, verschillende kleuren wraps & doeken en verschillende accessoires. In de studio heb je meer keuze, is de shoot bij je thuis, dan neem ik een selectie van mijn spullen mee naar jullie.

Met een lifestyle sessie fotografeer ik de alledaagse momenten. Denk hierbij aan het knuffelen, voeden en verzorgen van jullie kleintje. Dit alles in jullie eigen omgeving. Denk aan foto’s in het kinderkamertje, de woonkamer en ook op “het grote bed” kunnen we heel goed, mooie foto’s maken.

Bij beide shoots wordt er ook tijd vrij gemaakt voor foto’s met jullie als trotse papa en mama. Natuurlijk worden ook de broertjes/ zusjes niet vergeten.

Het beste moment voor een newborn fotoshoot

De algemene vuistregel is dat je een newbornshoot het best in de eerste twee weken na de geboorte kan plannen. De eerste twee weken inderdaad een goede tijd voor fotoshoot de pasgeboren baby. Zo is hij/zij nog echt inniemie en slaapt nog heel veel. Een newborn fotoshoot is te boeken tot ongeveer 10 weken, soms komt het gewoon net wat beter uit om de shoot wat later te plannen. Voor moeder en/of de baby. 

Na 10 weken boek je een baby fotoshoot, het verschil tussen deze shoots is dat tijdens de newborn fotoshoot je kindje vooral veel zal slapen, dan bij een baby shoot.  Het wrappen en poseren lukt beter tijdens een newbornshoot. Beide fotoshoots leveren veel mooie knuffelmomentjes op en zijn uniek in hun eigen wijze. 

 

Newbornshoot Oosterhout
Newbornshoot Oosterhout

Maar wat als je kindje al wat "ouder" is?

Geen probleem! Ieder moment is leuk om een fotoshoot te laten maken, net als elke leeftijd zijn specifieke mijlpalen heeft. Ik ben gek op kinderen, ongeacht welke leeftijd en we maken er altijd wat moois en speciaals van.  Oudere kindjes kunnen ook wat makkelijker mee naar buiten, yay! 

Ieder moment is bijzonder en waard om voor altijd vast te laten leggen. Als kinder- en familiefotograaf neem ik dan ook graag alle tijd voor jullie om een fotoshoot te verzorgen op een moment wat goed voelt bij jullie als gezin. 

Ja! Broertjes en zusjes mogen ook op de foto

Als er al grote broer en/of zus is, mag een foto van het hele gezin en een met de baby natuurlijk niet ontbreken tijdens de newborn fotoshoot. Ze zijn van harte welkom tijdens de shoot om te kijken & om mee op de foto te gaan.  Ook voor hen, houden we het relaxed en help ik ze overal bij. 

Newbornshoot Oosterhout

Best een beetje spannend....

Het kan best spannend zijn om een shoot te boeken. Maar, de zorgen zijn niet nodig.

We maken altijd eerst telefonisch kennis, we bespreken jullie wensen en vragen.

De shoot houden we rustig en ontspannen.  Er wordt vooral veel geknuffeld.

Ik zal jullie tijdens de shoot overal bij helpen en  begeleiden. Ook is er genoeg tijd voor een voeding of een schone luier tussendoor.

We gaan er vooral van  genieten.  Zo ontstaan er de mooiste, echte momenten.

Wat anderen zeggen

Review ByWencke Fotografie

Welk pakket past het beste?

De shoot is altijd inclusief de tijd en liefde die nodig is om mooie foto’s te creeeren. Het gebruik van materialen/ props, kennis en creatieviteit. 

Je mag na het zien van de foto’s, je pakket altijd nog upgraden. Ook die mooie afdruk regel ik graag voor je. 

Een los fotobestand in HR is €25

Basis

349
 • Liefdevolle fotoshoot
 • 15 digitale fotobestanden
 • Prachtig album, 15x15cm, 12 pagina's &
  linnen kaft naar keuze.
 • Online galerij naar alle foto's.

Lief

449
 • Liefdevolle fotoshoot
 • 20 digitale fotobestanden
 • Prachtig album, 15x15cm
  12 pagina's,
  linnen kaft naar keuze.
 • Online galerij naar alle foto's.

Waardevol

499
 • Liefdevolle fotoshoot
 • Alle digitale fotobestanden uit de online galerij
 • Prachtig album, 20x20cm, 16 pagina's.
  Fotocover of linnen kaft naar keuze
 • Online galerij naar alle foto's

Gaan we samen shooten?

Stuur me gerust een berichtje als je wil boeken of iets wil vragen.

Email

Shoot locatie

Scroll naar boven

Stuur een bericht