ByWencke Fotografie Kinderfotograaf

Zien jullie het ook al voor je?

Een mooie intieme (buiten) bruiloft. Een hele dag die draait om jullie en jullie liefde voor elkaar. Geen hectiek en volle zalen, maar een intiem samen zijn met de allerliefste mensen om jullie heen.  Ik wil mijn klanten ongedwongen en ontspannen op de foto te zetten. De dag is al spannend genoeg.

Je weet hoe waardevol het is om dit vast te leggen.  Simpel, authentiek en met plezier. Dat is waar naar jij op zoek bent. Door aandacht te geven wordt alles en iedereen nog mooier. 

Ongedwongen - Puur - Persoonlijk

Wat leuk! Jullie gaan trouwen. 

Dit is een bijzondere tijd, met veel te regelen, van jurk en pak, tot locatie, ambtenaar, uitnodigingen, ringen en fotograaf/videograaf. Ik kan je niet met alles helpen, maar wel de fotograaf voor jullie zijn. 

Zelf vind ik het vooral belangrijk dat wij samen een fijne klik hebben. Dat we elkaar leuk en aardig vinden en aanvoelen.  Op deze mooie dag wil je iemand aan je zijde die je kan vertrouwen, waarbij je op je gemak kan zijn, iemand die rustig is, gezellig en zelfstandig. 

Zoek jij deze fotograaf voor jullie bruiloft? Dan ben ik er graag voor jullie.  

Mijn foto’s zijn ontspannen, klassiek, romantisch, natuurgetrouw en vol humor. Maar het meeste nog zijn het echte momenten en echte emoties. Om deze voor jullie te kunnen fotograferen heb ik jullie vertrouwen nodig. Daarom hebben we voor de bruiloft een kennismakingsgesprek. 

We bespreken jullie wensen en ideeën. Zo krijgen jullie een extra goede indruk van wie ik ben en ik krijg een indruk van wie jullie zijn en waar jullie naar opzoek zijn. Als er een goed gevoel is bij elkaar, gaan we plannen en afspraken maken. Yay! 

Op de dag zelf...

Tijdens de bruiloft hoeven jullie helemaal niks te doen. Je hoeft je niet druk om mij te maken en kunnen vooral met elkaar bezig zijn. Vooraf hebben we elkaar al meerdere keren gesproken en hebben jullie me alles over jullie bruiloft en planning verteld. 

Ik ben dus al helemaal op de hoogte en kan lekker aan het werk. Ik probeer zoveel mogelijk op te gaan tussen jullie gasten en loop de hele dag heen en weer om jullie verhaal op de foto te zetten.

Na de bruiloft...

Binnen 7 dagen zet ik altijd een preview in een online galerij. Daarna ga verder aan de slag met de edit van jullie foto’s.

Ik selecteer de mooiste foto’s voor jullie en bewerk deze stuk voor stuk. Bij ene bruiloft van 12 uur moet je al snel denken aan 600 foto’s. Het bewerken van de foto’s neemt dan ook een aanzienlijke tijd in beslag. Met maximaal 6-8 weken krijgen jullie van mij een online galerij met daarin de foto’s op hoge resolutie. Klaar om te downloaden en te delen.

Ook heb ik in de tussentijd de eerste opzet voor jullie trouwalbum gemaakt en ontvangen jullie deze digitaal. Na jullie goedkeuring wordt het album besteld, deze kunnen jullie met 4 -6 weken in huis verwachten.

Wat kost zo'n bruidsreportage nu eigenlijk?

Natuurlijk is het belangrijk dat al deze zaken binnen jullie budget passen. Iedere bruiloft is anders dus het is volkomen afhankelijk van jullie wensen.

Hoeveel uur jullie willen dat ik aanwezig ben op jullie dag? Wil je er een luxe trouwalbum bij of is het mini album voldoende? Willen jullie albums voor de ouders en/of getuigen?

Dit zijn natuurlijk teveel vragen om nu gelijk antwoord op te geven. Samen met jullie bespreken we al jullie wensen en komen we samen tot een passend pakket. Dit gaat het makkelijkste via een kennismakingsgesprek. We weten dan ook gelijk of we een match zijn en jullie willen dat ik kom fotograferen op jullie bruiloft. 

Jouw trouwfotograaf...

Mijn stijl wordt omschreven als klassiek, romantisch, natuurgetrouw en vol humor. Mijn foto’s geven de echte kleuren weer en zijn niet onderhevig aan mode-trends in de fotografie. Ik vind het belangrijk dat jullie de foto’s over heel veel jaren nog steeds mooi vinden en dat ze exact de sfeer van jullie trouwdag uitademen.

Als Moment Design fotograaf hoef je bij mij niet te poseren. Het grootste deel van de bruiloft wordt in documentaire stijl gefotografeerd, waarbij ik vastleg wat er gebeurd. Ik help jullie om je lekker relaxed te voelen, zodat je eigenlijk alleen maar hoeft te genieten op jouw grote dag.

Trouwfotograaf Oosterhout
trouwen oosterhout fotograaf
Trouwfotograaf Oosterhout

Mijn stijl van fotograferen spreekt jullie aan? Een reportage gaat vanaf 
€699,- voor 4 uur inclusief een mini trouwalbum.


Laat een bericht achter via het contactformulier om een kennismakingsgesprek te plannen.

Gaan we ervoor samen?

Stuur me gerust een berichtje als je wil boeken of iets wil vragen.

Email

Bruiloft Willemstad
Houtse meer Oosterhout Trouwen
Vlaamse Spijker Trouwen
Scroll naar boven

Stuur een bericht