ByWencke Fotografie

Zien jullie het ook al voor je?

Een mooie intieme (buiten) bruiloft. Een hele dag die draait om jullie en jullie liefde voor elkaar. Geen hectiek en volle zalen, maar een intiem samen zijn met de allerliefste mensen om jullie heen.  Ik wil mijn klanten ongedwongen en ontspannen op de foto te zetten. De dag is al spannend genoeg.

Je weet hoe waardevol het is om dit vast te leggen.  Simpel, authentiek en met plezier. Dat is waar naar jij op zoek bent. Door aandacht te geven wordt alles en iedereen nog mooier. 

Ongedwongen - Puur - Persoonlijk

Wat leuk! Jullie gaan trouwen. 

Dit is een bijzondere tijd, met veel te regelen, van jurk en pak, tot locatie, ambtenaar, uitnodigingen, ringen en fotograaf/videograaf. Ik kan je niet met alles helpen, maar wel de fotograaf voor jullie zijn. 

Zelf vind ik het vooral belangrijk dat wij samen een fijne klik hebben. Dat we elkaar leuk en aardig vinden en aanvoelen.  Op deze mooie dag wil je iemand aan je zijde die je kan vertrouwen, waarbij je op je gemak kan zijn, iemand die rustig is, gezellig en zelfstandig. 

Zoek jij deze fotograaf voor jullie bruiloft? Dan ben ik er graag voor jullie.  

Wat kost zo'n bruidsreportage nu eigenlijk?

Natuurlijk is het belangrijk dat al deze zaken binnen jullie budget passen. Iedere bruiloft is anders dus het is volkomen afhankelijk van jullie wensen.

Hoeveel uur jullie willen dat ik aanwezig ben op jullie dag? Wil je er een luxe trouwalbum bij of is het mini album voldoende? Willen jullie albums voor de ouders en/of getuigen?

Dit zijn natuurlijk teveel vragen om nu gelijk antwoord op te geven. Samen met jullie bespreken we al jullie wensen en komen we samen tot een passend pakket. Dit gaat het makkelijkste via een kennismakingsgesprek. We weten dan ook gelijk of we een match zijn en jullie willen dat ik kom fotograferen op jullie bruiloft. 

Wencke als trouwfotograaf...

Mijn stijl wordt omschreven als klassiek, romantisch, natuurgetrouw en vol humor. Mijn foto’s geven de echte kleuren weer en zijn niet onderhevig aan mode-trends in de fotografie. Ik vind het belangrijk dat jullie de foto’s over heel veel jaren nog steeds mooi vinden en dat ze exact de sfeer van jullie trouwdag uitademen.

Als Moment Design fotograaf hoef je bij mij niet te poseren. Het grootste deel van de bruiloft wordt in documentaire stijl gefotografeerd, waarbij ik vastleg wat er gebeurd. Ik help jullie om je lekker relaxed te voelen, zodat je eigenlijk alleen maar hoeft te genieten op jouw grote dag.

Trouwfotograaf Oosterhout
trouwen oosterhout fotograaf
Trouwfotograaf Oosterhout

Mijn stijl van fotograferen spreekt jullie aan? Een reportage gaat vanaf 
€695,- voor 4 uur exclusief trouwalbum.


Laat een bericht achter via het contactformulier om een kennismakingsgesprek te plannen.

Bruidspaar
Houtse meer Oosterhout Trouwen

Gaan we ervoor samen?

Stuur me gerust een berichtje als je wil boeken of iets wil vragen.

Email

Bruiloft Willemstad
elopment Oosterhout
Vlaamse Spijker Trouwen
Scroll naar boven

Stuur een bericht

Hoe kan ik je bereiken?
Typ hier je bericht of vraag: