Fotoshoot (met je) kind

Een fotoshoot van je kind blijft speciaal. Met foto’s van jouw zoon of dochter kan je voor altijd blijven genieten van de momenten en herinneringen van deze leeftijd. 
Kinderfotograaf
fotoshoot kind

Kinderen zijn puur, nog zo onschuldig en vol nieuwe indrukken. Als ze lachen, dan lachen ze ook écht. Het is prachtig om zo’n lachend gezichtje te fotograferen, maar de serieuze blikken zijn minstens zo mooi.
"Jij bent mooi, precies zoals jij bent!"

Wat is een kinder fotoshoot

Een fotoshoot van je kind is gewoon leuk!

Ik zet elk kind op de foto zoals hij of zij is. Met voetbal onder de arm, haren in de war of juist stralend als een prinses. Elk beeld en elke gezichtsuitdrukking vertelt een eigen verhaal passend bij de leeftijd van dat moment. Als voormalig kinderoefentherapeut weet ik als geen ander hoe ik kinderen kan laten ontspannen voor de meest pure echte foto’s. 

Inmiddels heb ik al heel wat kindjes op de foto mogen zetten en het is altijd een klein feestje! Als voormalig kinderoefentherapeut heb ik de connectie met het kind zo gevonden. Als ze maar de tijd krijgen om een beetje te ontdooien, zichzelf te zijn en in hun eigen tempo op de foto te gaan.  

Ik leg kinderen vast zoals ze zijn. Liefs, ondeugend, met gekke gezichtjes, rennend, spelend en knuffelend. Kinderen die zichzelf zijn, hun favoriete speelgoed bij zich hebben en hier trots mee poseren. Na het loskomen volgen die foto’s zonder speelgoed, ballen of knuffels vanzelf, maar mét is ook zo leuk! Het hoort namelijk echt bij hen en hun leeftijd. 

Mijn kinderfotografie is ongedwongen, liefdevol en vrij. Er wordt gespeeld, gedold, geknuffeld en ik schiet altijd een aantal portretten. Omdat we ruimte nodig hebben om te spelen, vindt de shoot altijd plaats op een leuke buitenlocatie óf een plek binnen met lekker veel ruimte.

Fotoshoot kind

Hoe ga ik te werk?

Met de Moment design techniek! 
Dit heeft niets te maken met mijn camera, maar alles met de mensen die worden gefotografeerd. Met het doel om je in de juiste flow te brengen. Vrolijk en ontspannen. De ideale omstandigheden voor een fotoshoot.  Dit doe ik door verrassende vragen te stellen en leuke spelletjes te doen. . 
 
Je gaat een ervaring rijker naar huis en samen creëren we mooie foto’s waarin de liefde en connectie voor elkaar naar voren komt. Jullie kijken niet naar mij, maar naar elkaar. 
 
Na 2-3 weken ontvang je een galerij vol met prachtige foto’s en kies je zelf de allermooiste foto’s uit die worden gebundeld in een fotoalbum. Zo ontvang je een tastbare herinnering van jouw fotoshoot. 

Fotoshoot gezin
fotoshoot kind
Kinderfotograaf

Ik hoor het je bijna denken...?

Mag ik ook op de foto? Maar natuurlijk! Juist superleuk om tijdens de fotoshoot van je kind, ook foto’s met jou als ouder te maken. 

Ik begin altijd met de kinderen. Even die spanning eraf lachen bij de ouders om de capriolen van de kleintjes. En dan zijn jullie aan de beurt. Samen met je zoon(s)/dochter(s) op de foto: zijn in het moment, niet teveel nadenken en we houden het tempo er goed in. Binnen een klein uurtje is de kindershoot gepiept. En dan hebben we ook een foto kunnen maken van ouders alleen 😉

Een toffe ervaring voor het hele gezin! 

Ben je juist op zoek naar een kinderportret gemaakt in de studio? Klik dan even hier

Romantisch, stoer of midden in de natuur?

De juiste locatie maakt het juiste plaatje verder helemaal compleet. Ik ben heel benieuwd waar jullie voor kiezen.

Er zijn in en rondom Oosterhout veel leuke plekjes te vinden voor een fotoshoot met je kind. Een stoere omgeving van de stad, 

een vennetje met een strandje, een bloemenweide, de bloeiende heide of de ruimte van de polder.

Of wat dacht je van een oude fabriek of het bos in de herfst, de herfstkleuren zijn altijd prachtig.!

 

 

Ik ben al enthousiast!! Ga je mee?

 

Album fotoshoot

Een shoot én een blijvende herinnering

Bij de shoot zit altijd een tastbare herinnering in de vorm van een prachtig fotoalbum van 15x15cm, met 6 spreads en een linnen kaft. 

 

 

 

Welk pakket past het beste bij jullie?

Je mag na het zien van de foto’s, je pakket altijd nog upgraden. Ook die mooie afdruk regel ik graag voor je.  Een los fotobestand is €25 per stuk. 

Basis

175
  • Liefdevolle fotoshoot
  • 10 digitale fotobestanden
  • Prachtig album, 15x15cm
    12 pagina's, linnen kaft.
  • Online galerij naar alle foto's.

Lief

275
  • Liefdevolle fotoshoot
  • 15 digitale fotobestanden
  • Prachtig album, 15x15cm
    12 pagina's,
    linnen kaft
  • Online galerij naar alle foto's.

Waardevol

375
  • Liefdevolle fotoshoot
  • Alle digitale fotobestanden
  • Prachtig album, 20x20cm
    16 pagina's.
    Kaft naar keuze
  • Online galerij naar alle foto's
Christel
Christel
portretshoot kind
Lees verder
Het was echt een feestje om mijn dochters samen op de foto te zien gaan. Wencke legt speels en duidelijk uit wat de bedoeling is. Fantasie, gegiebel en lekker flauw doen tegen moeders op de achtergrond: de meiden vonden het fantastisch. “Wanneer gaan we weer naar Wencke?” En het resultaat? Zo mooi! Dank je Wencke. Je bent echt een multitalent!
Centaur
Centaur
Kindershoot
Lees verder
Wencke is heel professioneel bezig, maar vergeet het persoonlijke en gezellige niet! Ze luistert goed naar je wensen, neemt alle tijd en werkt alles netjes en goed af. Alles bij elkaar een toppertje en absoluut aan te bevelen om een mooie fotoshoot te laten maken.
Previous
Next

Even contacten?

Graag ben ik bereikbaar voor jou, dus heb je een vraag, stel hem gerust! Daar ben ik voor! 

ByWencke Fotografie
Vincent van Goghlaan 50
4907PH Oosterhout
06-14666451
info@bywencke.nl
Ma-Vrij 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Scroll naar boven

Get in touch

Hoe kan ik je bereiken?
Typ hier je bericht of vraag:

Ontvang hier je gratis ebook kinderfotografie met 10 tips!


Je komt hierdoor ook op mijn mailing lijst terecht en zal zo nu en dan mijn nieuwsbrief ontvangen. Hierin staan leuke nieuwtjes en tips. Heb je genoeg gelezen, dan schrijf je gemakkelijk weer uit.