Portretshoot

Een fotoshoot van je kind blijft speciaal. Met foto’s van jouw zoon of dochter kan je voor altijd blijven genieten van de momenten en herinneringen van deze leeftijd. 
Kinderfotograaf

Kinderen zijn puur, nog zo onschuldig en vol nieuwe indrukken. Als ze lachen, dan lachen ze ook écht. Het is prachtig om zo’n lachend gezichtje te fotograferen, maar de serieuze blikken zijn minstens zo mooi.
"Jij bent mooi, precies zoals jij bent!"

Wat is een portretshoot?

 

Inmiddels heb ik al heel wat kindjes op de foto mogen zetten en het is altijd een klein feestje! Als voormalig kinderoefentherapeut heb ik de connectie met het kind zo gevonden. Als ze maar de tijd krijgen om een beetje te ontdooien, zichzelf te zijn en in hun eigen tempo op de foto te gaan.  

Ik leg kinderen vast zoals ze zijn. Liefs, ondeugend, met gekke gezichtjes, spelend en knuffelend. Kinderen die zichzelf zijn, hun favoriete speelgoed bij zich hebben en hier trots mee poseren. Na het loskomen volgen die foto’s zonder speelgoed, ballen of knuffels vanzelf, maar mét is ook zo leuk! Het hoort namelijk echt bij hen en hun leeftijd. 

Een portretshoot is altijd in de studio, in een setting met eigenlijk niets.. alleen een mooi kindje en een mooie kleur achtergrond. Alles om het kind(je) heen heeft een rustige uitstarling, zodat alle aandacht gaat naar het kind zelf.

Mijn kinderfotografie is ongedwongen, liefdevol en vrij.

 

 

Wat doen ze aan?

Allereerst zeg ik dan, waar ze zich prettig in voelen… Daar sta ik ook helemaal achter, maar een joggingbroek of slobbertrui fotografeert niet zo best.. Daarnaast is het zo dat de juiste kleding de foto helemaal af maakt. 

Mijn advies is dan ook altijd, doe kleding aan wat bij de kinderen past, wat lekker zit en de juiste maat heeft. Kies niet voor drukke prints of teksten, maar voor rustige kleuren en stof met structuur. Eventueel laagjes als je wat wil afwisselen.

Fotoshoot kind

Hoe ga ik te werk?

Met de Moment design techniek! 
Dit heeft niets te maken met mijn camera, maar alles met de mensen die worden gefotografeerd. Met het doel om je in de juiste flow te brengen. Vrolijk en ontspannen. De ideale omstandigheden voor een fotoshoot.  Dit doe ik door verrassende vragen te stellen en leuke spelletjes te doen. . 
 
Na 2-3 weken ontvang je een galerij vol met prachtige foto’s en kies je zelf de allermooiste foto’s uit die worden gebundeld in een fotoalbum. Zo ontvang je een tastbare herinnering van jouw fotoshoot. 

 

In de studio

In de studio kan ik spelen met het licht, kiezen we een mooie achtergrond en ga ik samen met je kind op zoek naar een fijne houding, pose, beweging en doen we spelletjes en af en toe gewoon gek. Ze mogen gewoon zichzelf zijn, want dat wil ik graag op de foto zetten. Gekke gezichtjes horen daar ook bij. We kunnen niet rennen in de studio, maar wel dansen en springen. Dit alles om je kindje lekker te laten ontspannen.

Fotoshoot kind
fotoshoot kind
Kinderfotograaf
Kinderfotograaf

Liever naar buiten?

Wil je liever nog vrijer en losser, meer beweging? Boek dan een kindershoot, dan gaan we lekker naar buiten en is er veel meer ruimte om te bewegen. Bij een kindershoot buiten, kun je zelf als ouder ook mee op de foto.

Album fotoshoot

Een shoot én een blijvende herinnering

Maak je herinnering tastbaar door de foto’s te laten bundelen in een prachtig album, ook heel leuk voor je kind voor later! 

Welk pakket past het beste bij jullie?

Je mag na het zien van de foto’s, je pakket altijd nog upgraden. Ook die mooie afdruk regel ik graag voor je. 

Basis

100
 • Liefdevolle fotoshoot, in de studio, 30 minuten
 • 1-2 kindjes
 • 4 digitale fotobestanden
 • Online galerij naar alle foto's.

Lief

175
 • Liefdevolle fotoshoot, in de studio, 45 min.
 • 1-4 kinderen
 • Mogelijkheid kleding wissel
 • 10 digitale fotobestanden
 • Prachtig album, 15x15cm
  12 pagina's,
  linnen kaft
 • Online galerij naar alle foto's.

Waardevol

275
 • Liefdevolle fotoshoot, in de studio, 60 min.
 • 1-4 kinderen
 • 2 verschillende achtergronden/ kledingwissels
 • Alle digitale fotobestanden
 • Prachtig album, 20x20cm
  16 pagina's.
  Kaft naar keuze
 • Online galerij naar alle foto's

Extra leuk! 

Broer &
zus foto's

Kinderfotograaf

Foto’s mét je broer(s) of je zus(sen) zijn natuurlijk ook superleuk! En als je toch naar de studio komt mag deze eigenlijk niet ontbreken.  

Het goede nieuws is! 

Als je een shoot boekt voor meerdere kindjes maak ik voor jou ook foto’s van de kinderen samen. Je kiest later zelf in de online galerij welke foto’s je graag wil hebben. 

Kinderfotograaf
Marjorie
Marjorie
Kindershoot
Lees verder
Wat een prachtige foto's van ons gezinnetje en van onze kleine meid, we kunnen ernaar blijven kijken! Inmiddels hebben we twee shoots bij Wencke gedaan, één keer in de studio en één keer op locatie. En de foto's zijn geweldig! Ze weet ons vast te leggen hoe we zijn. We kregen vooraf goed advies over kleding en dergelijke, de foto's waren steeds heel snel gereed, en we werden na afloop op de hoogte gehouden van onze bestellingen. We komen zeker terug voor een volgende shoot!
Marissa
Marissa
Newbornshoot
Lees verder
Een fotograaf met oog voor kwaliteit!! Dit zit in haar geduld, passie, creativiteit, perfectie en klant tevredenheid.
Christel
Christel
Kindershoot
Lees verder
Het was echt een feestje om mijn dochters samen op de foto te zien gaan. Wencke legt speels en duidelijk uit wat de bedoeling is. Fantasie, gegiebel en lekker flauw doen tegen moeders op de achtergrond: de meiden vonden het fantastisch. “Wanneer gaan we weer naar Wencke?” En het resultaat? Zo mooi! Dank je Wencke. Je bent echt een multitalent!
Previous
Next

Even contacten?

Graag ben ik bereikbaar voor jou, dus heb je een vraag, stel hem gerust! Daar ben ik voor! 

ByWencke Fotografie
Vincent van Goghlaan 50
4907PH Oosterhout
06-14666451
info@bywencke.nl
Ma-Vrij 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Scroll naar boven

Get in touch

Hoe kan ik je bereiken?
Typ hier je bericht of vraag: