Loveshoots 

Loveshoots? Ja, loveshoots! 

Ik vind het zo bijzonder dit te mogen doen, elke keer weer is het voor mij weer een nieuw avontuur.

Loveshoot

Het is zo mooi om de connectie te zien tussen 2 mensen die elkaar heel lief vinden. Mensen die helemaal hoteldebotel verliefd zijn onjuist de ik-hou-van-jou-verliefdheid. Koppels die pas bij elkaar zijn of diegene die juist al jaren samen zijn. 

 

Het is prachtig! Love rules!

 

"Together with you, is my favorite place to be"

Wat is een Loveshoot

Je bent vast wel eens verliefd? Of hou je zoveel van die ander dat je zo graag bij hem / haar bent en steeds maar bij elkaar wilt kruipen? Ja? 

Gelukkig maar!


De liefde hangt altijd in de lucht en hoe mooi zou het zijn om die liefde uit de lucht te plukken en voor altijd vast te leggen? Dat je op foto’s laat zien hoeveel je van elkaar houdt. Juist daar gebruiken we de loveshoot voor. Want een loveshoot is niks anders dan een fotosessie voor 2 mensen die elkaar ontzettend lief vinden en elkaar graag zien.

Ik beloof je dat het een ontspannen en fijne shoot zal zijn, niets poseren en er is niets engs of ongemakkelijks aan. Juist een fijn samenzijn voor 2, qualitytime met elkaar en ik ben er “toevallig” ook om foto’s van jullie te maken ;-).

Hoe zoiets gaat?

Hoe kun je nu je liefde voor elkaar van de foto’s af laten spatten?

Dat kun je doen door met zijn tweeën (eigenlijk met ons drieën dus…) op een leuke locatie samen te zijn en plezier te hebben. Geheid dat dit mooie, liefdevolle foto’s oplevert.

Ik help jullie overal bij, we bereiden samen alles goed voor en ik zorg voor de ontspannen sfeer en de juiste plekjes. Jullie zorgen zelf voor die leuke (vooral lekker zittende) outfit en voor elkaar, dan komt het verder helemaal in orde!

 

Wencke van Bergen
Loveshoot Oosterhout
Wencke van Bergen

Romantisch, stoer of midden in de natuur?

Romantisch, stoer of midden in de natuur? 

 

De juiste locatie maakt het juiste plaatje verder helemaal compleet.

Ik ben heel benieuwd waar jullie voor kiezen!

Dit ontzettend leuke koppel koos voor de stoere omgeving van de stad, helemaal leuk toch?

Zo zijn er, vaak gewoon lekker in de buurt, een heleboel mooie locaties te vinden. Zoals een klein vennetje, de bloeiende heide, de duinen of het strand en wat dacht je van een oude fabriek of het bos in de herfst!

 

Je kunt ook denken aan een locatie met een emotionele waarde, zoals de plek waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Je oude school misschien of dat leuke barretje?

 

Ik ben al enthousiast!! Ga je mee?

 

Loveshoot byWencke Fotografie

Ja, speciaal voor jullie!

Verliefd, verloofd, getrouwd… Het maakt niet uit in welke fase jij zit; ik fotografeer jou en je grote liefde graag. 

Ik ben er voor jullie als je op zoekt bent naar een fotograaf die niet alleen mooie foto’s kan maken, maar ook zorgt voor een leuke en ontspannen ervaring voor jou en je partner? 

Een ervaring waarin je er echt even bent voor elkaar. Eentje die met je meedenkt en je helpt bij het plannen voor een prachtig eindresultaat; namelijk liefdevolle foto’s van jullie samen .

Welk pakket past het beste bij jullie?

Je mag na het zien van de foto’s, je pakket altijd nog upgraden. Ook die mooie afdruk regel ik graag voor je. 

Basis

175
 • Liefdevolle fotoshoot
 • 10 digitale fotobestanden
 • Prachtig album, 15x15cm
  12 pagina's, linnen kaft.
 • Online galerij naar alle foto's.

Lief

275
 • Liefdevolle fotoshoot
 • 15 digitale fotobestanden
 • Prachtig album, 15x15cm
  12 pagina's,
  linnen kaft
 • Online galerij naar alle foto's.

Waardevol

375
 • Liefdevolle fotoshoot
 • Alle digitale fotobestanden
 • Prachtig album, 20x20cm
  16 pagina's.
  Kaft naar keuze
 • Online galerij naar alle foto's
Julia
Julia
Loveshoot
Lees verder
De love shoot was echt een cadeautje voor onze relatie!  Voelde ongedwongen aan en daarom konden we echt weer even in onze liefde duiken. Dank je wel Wencke , super mooie foto’s en een feestje om met jou te werken!
Erwin
Erwin
Loveshoot
Lees verder
Wat een leuke Ervaring! Voorafgaand aan de shoot kregen we vragenlijsten. Wencke noemt de lijst voorpret. Dit klopt deels: wel leuk als je terug moet denken aan de begintijd toen je net verliefd op elkaar werd. Dat was immers alweer 17 jaar terug. Weer ff terug in de tijd en weer te beseffen hoe ongelooflijk veel je van iemand houd! Ik moet als man toegeven: ik heb zelfs menig traantje gelaten bij het invullen! Vragen die best persoonlijk zijn, maar zeer waardevol als je ze eerlijk beantwoord. Weer met 2 voeten op de grond en je bewust worden van waar het dus echt om te doen is! Deze lijst is een mooie start die de foto-shoot later het best tot zijn recht laat komen. Mooie foto’s met gevoel door jezelf en je vriendin, maar ook met gevoel geschoten door Wencke.
Sara & Fiene
Sara & Fiene
Vriendinnen shoot
Lees verder
Het was erg leuk, we hebben erg gelachen en vinden de foto's zo leuk! Dit wil ik nog wel een keertje doen. Wanneer mogen we weer?
Previous
Next

Even contacten?

Graag ben ik bereikbaar voor jou, dus heb je een vraag, stel hem gerust! Daar ben ik voor! 

ByWencke Fotografie
Vincent van Goghlaan 50
4907PH Oosterhout
06-14666451
info@bywencke.nl
Ma-Vrij 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Scroll naar boven

Get in touch

Hoe kan ik je bereiken?
Typ hier je bericht of vraag: