ByWencke Fotografie

Over mij

Rust - Vrolijk - Spontaan - Professioneel

kinderfotograaf fotograaf Oosterhout
Wencke van Bergen
Wencke van Bergen

Fotograferen doe ik al zolang ik me kan bedenken. Eerst nog analoog, je weet wel… nog met een rolletje. Altijd sleepte ik de camera mee op een dagje uit of op vakantie.

Toch was het pas in 2019 dat ik fulltime ging voor mijn passie. Het hoofdstuk kinderoefentherapie werd afgesloten en het nieuwe avontuur kon beginnen. 

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg...

Misschien is het de nuchtere fries in me die dit zegt, maar ik hou er wel van. Gewoon, en dan bedoel ik vooral, lekker jezelf blijven. Doen wat jij fijn vindt en je prettig bij voelt. 

Daar horen ook juist gekke en spontane dingen bij, net even anders dan anders en niet op de gebaande paden. Wat juist dat past weer goed bij mij. 

Hi, ik ben Wencke

Naast fotograferen houd ik me graag bezig met heel veel andere leuke dingen.

Ik ben veel met mijn hond op pad, hou van hele lange wandelingen maken, tennissen & koken.

Het allerliefste ben ik op reis naar onbekende oorden. Met onze camper of per vliegtuig. Mijn grootste droom is om het fotograferen en reizen te combineren.

Vroeger riep ik altijd al… ik ga fotograferen voor de Lonely Planet. Dat boek gaat altijd mee ons mee op reis, dan ik er zelf ook wel een toffe foto aan toevoegen nietwaar?

Fotograaf oosterhout

Moment design fotografie

De opleiding tot moment design fotograaf sluit helemaal aan bij de manier waarop ik foto’s wil maken. Niet te veel poseren, maar wel lekker veel lol maken & samenzijn. Ik ben erbij, maak er foto’s van, maar het is jullie moment. 

Mijn ervaring met kinderen, dankzij mijn werk als kinderoefentherapeut, is een heerlijke aanvulling. Ik ga erg makkelijk om met kinderen en heb de connectie zo gevonden. Dit helpt ze ontspannen en op deze manier durven ze enthousiast mee te doen tijdens de shoot. En zeg nou zelf, als de kinderen het naar hun zin hebben, dan hebben ouders dat ook!

Scroll naar boven

Stuur een bericht

Hoe kan ik je bereiken?
Typ hier je bericht of vraag: