Fotoshoot met je hele familie, yay! 

Dat willen ze vast niet.. hoe krijgen we iedereen bij elkaar? Het zou wel leuk zijn en opa/oma willen zo graag een nieuwe foto voor aan de muur…  

Dus.. gooi die datumplanner eruit en boek die shoot! 

 

familie fotshoot oosterhout
fotoshoot met je familie

Foto’s zijn leuk en zo waardevol! Ze leggen de tijd even stil, je kan altijd terug naar dat moment door de foto’s terug te kijken. Het is toch fanatisch dat dit kan? Even terug naar de tijd dat de kinderen nog zo klein waren of toen de familie nog compleet was… Dat kan natuurlijk ook. Helaas weet ik dat uit eigen ervaring. Het kan zomaar anders zijn en juist dan worden alle foto’s van vóór dat moment nog zoveel waardevoller dat je wenst dat je nog véél meer foto’s had.

Gezins- en familieshoots plan ik het liefste op een mooie (buiten) locatie.  Daar hebben we de vrijheid om te bewegen, te ontspannen en soms zelfs een beetje gek te doen.  Alles om een gezellige tijd samen te hebben én ontspannen op de foto te staan. Niet te veel poseren, maar plezier maken.

Het levert vaak hilarische foto’s op! 


fotoshoot met je familie

Lets do this!

familie fotoshoot

Hoe ga ik te werk?

Met de Moment design techniek! 
Dit heeft niets te maken met mijn camera, maar alles met de mensen die worden gefotografeerd. Met het doel om je in de juiste flow te brengen. Vrolijk en ontspannen. De ideale omstandigheden voor een fotoshoot.  Dit doe ik door verrassende vragen te stellen en leuke spelletjes te doen. . 
 
Je gaat een ervaring rijker naar huis en samen creëren we mooie foto’s waarin de liefde en connectie voor elkaar naar voren komt. Jullie kijken niet naar mij, maar naar elkaar. 
 
Na 2-3 weken ontvang je een galerij vol met prachtige foto’s en kies je zelf de allermooiste foto’s uit die worden gebundeld in een fotoalbum. Zo ontvang je een tastbare herinnering van jouw fotoshoot. 

fotoshoot met je familie
fotoshoot met je familie

Yes, ook jouw gezin mag samen op de foto.. ?

Mag ik ook met mijn gezin op de foto of worden er alleen groepsfoto’s met de hele familie gemaakt? 

Maar natuurlijk! Juist superleuk om tijdens deze fotoshoot van verschillende groepjes foto’s te maken. Van alleen de kinderen, grootouders en kleinkinderen, de gezinnen, ouders samen, ga zo maar door. Op deze manier hebben we een hele verzameling mooie foto’s. Allemaal van hetzelfde moment.  

Ik begin altijd met de kinderen. Even die spanning eraf lachen bij de ouders om de capriolen van de kleintjes. En dan zijn jullie aan de beurt, allemaal op de foto: zijn in het moment, niet teveel nadenken en we houden het tempo er goed in. Binnen een uur is de shoot gepiept. 

Een toffe ervaring voor de hele familie! 

Romantisch, stoer of midden in de natuur?

De juiste locatie maakt het juiste plaatje verder helemaal compleet. Ik ben heel benieuwd waar jullie voor kiezen!

Er is in en rondom Oosterhout veel leuke plekjes te vinden voor een fotoshoot met je kind. Een stoere omgeving van de stad, 

een vennetje met een strandje, de bloeiende heide of polder. Of wat dacht je van een oude fabriek of het bos in de herfst!

 

 

Je kunt ook denken aan een locatie met een emotionele waarde of een plek waar je gewoon graag komt.

 

Album fotoshoot

Een shoot én een blijvende herinnering

Bij de shoot zit altijd een tastbare herinnering in de vorm van een prachtig fotoalbum van 15x15cm, met 6 spreads en een linnen kaft. 

 

 

 

 

Welk pakket past het beste bij jullie?

Je mag na het zien van de foto’s, je pakket altijd nog upgraden. Ook die mooie afdruk regel ik graag voor je. 

Basis

225
 • Liefdevolle fotoshoot
 • 10 digitale fotobestanden
 • Prachtig album, 15x15cm
  12 pagina's, linnen kaft.
 • Online galerij naar alle foto's.

Lief

325
 • Liefdevolle fotoshoot
 • 15 digitale fotobestanden
 • Prachtig album, 15x15cm
  12 pagina's,
  linnen kaft
 • Online galerij naar alle foto's.

Waardevol

450
 • Liefdevolle fotoshoot
 • Alle digitale fotobestanden
 • Prachtig album, 20x20cm
  16 pagina's.
  Kaft naar keuze
 • Online galerij naar alle foto's
familiefotoshoot
Jantien
Familieshoot

Wij hebben het contact en de fotoshoot als heel ontspannen en prettig ervaren. Ze denkt met je mee en luistert naar jouw wensen. Zeker een aanrader!

 

fotoshoot met je familie
Centaur
Shoot met je kids

Wencke is heel professioneel bezig, maar vergeet het persoonlijke en gezellige niet! Ze luistert goed naar je wensen, neemt alle tijd en werkt alles netjes en goed af. Alles bij elkaar een toppertje en absoluut aan te bevelen om een mooie fotoshoot te laten maken.

Kinderfotograaf
Marjorie
Gezinsshoot
Wat een prachtige foto’s van ons gezinnetje en van onze kleine meid, we kunnen ernaar blijven kijken! Inmiddels hebben we twee shoots bij Wencke gedaan, één keer in de studio en één keer op locatie. En de foto’s zijn geweldig! Ze weet ons vast te leggen hoe we zijn. We kregen vooraf goed advies over kleding en dergelijke, de foto’s waren steeds heel snel gereed, en we werden na afloop op de hoogte gehouden van onze bestellingen. We komen zeker terug voor een volgende shoot!
 
 
Familiefotoshoot Oosterhout
Yvon
Gezinshoot

Het was een leuke gezinsshoot! De kinderen werden echt op hun gemak gesteld door de fotograaf. Echt een toppertje! Alleen jammer dat het zo koud was!

Fotoshoot Oosterhout
Moment design fotoshoot
Familiefotoshoot ByWencke Fotografie
Telefoon: 06-14666451
Email: info@bywencke.nl
ByWencke Fotografie
Vincent van Goghlaan 50
4907PH Oosterhout
Ma-Vrij 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Scroll naar top