ByWencke Fotografie Kinderfotograaf

Welke fotoshoot past bij jou?

Waarom zou je een fotoshoot in Oosterhout boeken? Dat is een goede vraag, het antwoord is makkelijk! 

Natuurlijk om mooie herinneringen, mijlpalen en geluksmomenten vast te leggen.  Dat kan natuurlijk van alles zijn, je aanzoek (tijdens een loveshoot!), bruiloft, je zwangere buik of je (pasgeboren) kindje(s), een verjaardagsfeest. Maar ook alle momenten tussendoor. Hoe groeit jouw gezin, je familie, daar wil je toch niets van vergeten? Dit zijn dé momenten, die je later steeds weer terug wil kijken.

Zodat je zelf ook eens op de foto staat.  Ben jij ook altijd diegene die foto’s maakt van je kinderen, je vakantie of dagjes uit? Sta je zelf ook wel eens op de foto? Jouw kinderen willen later natuurlijk ook foto’s van jou en van jou met hen. Jij groeit immers ook met ze mee. En daarnaast is een leuke foto van jezelf gewoon handig voor je socials, nietwaar?

Er is van alles mogelijk qua fotoshoots waar jij ook bij op staat. Wil je iets speciaals? Ik denk graag met je mee. MIjn studio in Oosterhout staat klaar voor gebruik. 

Om leuke foto’s van je kind (eren) te hebben, om te kunnen onthouden, om mijlpalen vast te leggen of juist die typische dingen die horen bij de leeftijd, juist dat wil je onthouden. Daarnaast is het heel mooi om een grote afdruk of collage in je huis op te hangen. Heb je gelijk een mooi cadeau voor opa/oma bijvoorbeeld! Altijd fijn! Je kan zeker opa en oma blij maken met de foto’s van hun kleinkinderen. Als voormalig kinderoefentherapeut heb ik de connectie met jouw kind zo gevonden, wat de shoot voor iedereen leuker en relaxter maakt. 

Vergeet je ook de gezins- familiefoto niet? Ik vind dit altijd zo leuk, om de groei te zien van de gezinnen en familie’s zelf, maar ook de groei van personen. Zo in een foto bij elkaar is het altijd superleuk om (terug) te zien. 

Love rules!  Omdat de loveshoot super leuk is om te doen, een bijzonder cadeau om te geven en levert  prachtige foto’s op als herinnering!

Genoeg redenen om een fotoshoot in het mooie Oosterhout te plannen dus, wacht dan niet langer en boek die shoot. De fotoshoot kan hier in en rondom Oosterhout. Er zijn genoeg leuke plekjes te vinden voor de fotoshoot naar je keuze. 

Tot snel? 

Liefs Wencke 

Loveshoot
Loveshoot
Zwangerschapsshoot Oosterhout
zwanger
Newborn Oosterhout lifestyle
Newborn
cakesmash shoot
Cakesmash
trouwen oosterhout fotograaf
Bruiloft
Portretshoot kind
Kind
Fotoshoot gezin
Gezin
Familiefotoshoot Oosterhout
Familie
Scroll naar boven

Stuur een bericht