Zwangerschapsshoot 

Je bent zwanger, van harte gefeliciteerd! Een zwangerschap is zo een mooie en speicale periode. Een uniek moment voor een fotoshoot.

Zwangerschapsshoot Oosterhout

Een zwangerschap brengt niet alleen nieuw leven voort. Het is tegelijkertijd ook een begin van een nieuwe levensfase. Jullie tijdsperk als ouders. Juist daarom is het zo fijn om zwangerschapsfoto’s van deze mijlpaal te hebben.

Oosterhout heeft vele leuke plekjes voor een mooie shoot, liever een shoot in de studio of een lifestyle shoot bij je thuis? Ok dat is mogelijk. 

"In love with a tiny human, that i haven't met..."

Je buik op de foto

Er is van alles mogelijk als het gaat om zwangerschapsfotografie. Naast de bolle buik gaat het me vooral om de liefde en de connectie tussen jou en je kindje, je partner, broertjes/zusjes of bijvoorbeeld je ouders die je steunen in deze bijzondere tijd. 

Wat past het beste bij jullie? Wil je graag een shoot op een mooie buiten locatie? In of rondom Oosterhout zijn vele leuke plekjes te vinden. Zeker met kinderen erbij is een shoot op een mooie buiten locatie fijn. Hier kunnen ze lekker bewegen, spelen en zichzelf zijn. 

Of past een geposeerde shoot in de studio beter bij jullie? Het is prachtig om je vormen en lijnen van je veranderde lichaam vast te leggen door te spelen met licht, schaduw en kleiding. 

Wellicht kies je juist liever voor een lifestyle shoot bij je thuis, in je eigen omgeving en betrekken we jullie huis, het kinderkamertje en de tuin in jullie shoot. Heerlijk ontspannen op je eigen plek. 

Hoe zoiets gaat?

Hoe kun je nu je liefde voor de baby & voor elkaar van de foto’s af laten spatten?

Dat kun je doen door met zijn tweeën (eigenlijk met ons drieën dus…) op een leuke locatie samen te zijn en plezier te hebben. Geheid dat dit mooie, liefdevolle foto’s oplevert.

Ik help jullie overal bij, we bereiden samen alles goed voor en ik zorg voor de ontspannen sfeer en de juiste plekjes. Jullie zorgen zelf voor die leuke (vooral lekker zittende) outfit en voor elkaar, dan komt het verder helemaal in orde!

 

zwangerschapsshoot Oosterhout

Lifestyle fotografie, wat is dat?

Foto’s uit het dagelijkse leven, lekker bij je thuis.  Lifestyle fotografie, een manier van fotografie dat steeds populairder lijkt te worden. Dat is ook niet zo vreemd eigenlijk, want het is een hele fijne manier om je leven vast te laten leggen. Zeker bij speciale mijlpalen als een zwangerschap. Op een ongedwongen, pure en oprechte manier, gewoon zoals het is. 

Bij lifestyle fotografie gaat het erom dat er een reportage wordt gemaakt van hoe het is in het dagelijkse leven. Dat kan gaan tot samen knuffelen, voorlezen of samen spelen. 

 

Romantisch, stoer of midden in de natuur?

Romantisch, stoer of midden in de natuur? 

 

De juiste locatie maakt het juiste plaatje verder helemaal compleet.

Ik ben heel benieuwd waar jullie voor kiezen!

Dit ontzettend leuke koppel koos voor de stoere omgeving van de stad, helemaal leuk toch?

Zo zijn er, vaak gewoon lekker in de buurt, een heleboel mooie locaties te vinden. Zoals een klein vennetje, de bloeiende heide, de duinen of het strand en wat dacht je van een oude fabriek of het bos in de herfst!

 

Je kunt ook denken aan een locatie met een emotionele waarde, zoals de plek waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Je oude school misschien of dat leuke barretje?

 

Ik ben al enthousiast!! Ga je mee?

 

Ja, speciaal voor jullie!

 

Ik ben er voor jullie als je op zoekt bent naar een fotograaf die niet alleen mooie foto’s kan maken, maar ook zorgt voor een leuke en ontspannen ervaring voor jou en je partner? 

Een ervaring waarin je er echt even bent voor elkaar. Eentje die met je meedenkt en je helpt bij het plannen voor een prachtig eindresultaat; namelijk liefdevolle foto’s van jullie samen .

 

Zeker, broertjes/zusjes mogen ook mee!

Hoe leuk is het om met je kinderen hierbij te betrekken! Samen met jou en je dikke buik op de foto in de fotostudio, thuis of op een prachtige buiten locatie. Ook voor hen is het een bijzondere ervaring, ze worden immers grote broer of zus! Yay!

 

Wees op tijd met het boeken van je zwangerschapsfotoshoot, de plekjes zijn snel gevuld. De shoot zelf plannen we in week 34/35 van jouw zwangerschap. 

Zie ik je dan? 

 

zwangerschapsshoot Oosterhout

Welk pakket past het beste?

Je mag na het zien van de foto’s, je pakket altijd nog upgraden. Ook die mooie afdruk regel ik graag voor je. 

Basis

249
 • Liefdevolle fotoshoot, op locatie of lifestyle thuis.
 • 15 digitale fotobestanden
 • Prachtig album, 15x15cm
  12 pagina's,
  linnen kaft naar keuze.
 • Online galerij naar alle foto's.

Lief

379
 • Liefdevolle fotoshoot, op locatie of lifestyle thuis.
 • Alle digitale fotobestanden uit de online galerij
 • Prachtig album, 15x15cm
  12 pagina's,
  linnen kaft naar keuze.
 • Online galerij naar alle foto's.

Waardevol

399
 • Liefdevolle fotoshoot, op locatie of lifestyle thuis.
 • Alle digitale fotobestanden uit de online galerij
 • Prachtig album, 20x20cm
  16 pagina's.
  Fotocover of linnen kaft naar keuze
 • Online galerij naar alle foto's

Anderen over Wencke

Natascha
Natascha
Buik, baby & cakesmash
Lees verder
Super toffe shoot(s) gehad by Wencke! ze denkt goed met je mee voor het beste resultaat. Gezellig, en met een mooi proffesioneel resultaat!
Bram
Bram
Buik & Baby
Lees verder
Onze kids hebben al diverse shoots bij deze topper doorlopen. Mooie foto's en alles verloopt heel gemoedelijk en relaxed. Op naar de volgende shoot. 😀
Sanne
Sanne
Buik & Baby
Lees verder
Diverse shoots bij Wencke gedaan en altijd zeer tevreden over het resultaat! Ze neemt de tijd, wat bij kinderen heel fijn is. Ook begrijpt ze helemaal wat wij mooi vinden. Na de shoot zijn de foto's snel beschikbaar. Dankzij haar hebben we prachtige herinneringen die we voor altijd terug kunnen zien.
Previous
Next

Even contacten?

Graag ben ik bereikbaar voor jou, dus heb je een vraag, stel hem gerust! Daar ben ik voor! 

ByWencke Fotografie
Vincent van Goghlaan 50
4907PH Oosterhout
06-14666451
info@bywencke.nl
Ma-Vrij 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Scroll naar boven

Get in touch

Hoe kan ik je bereiken?
Typ hier je bericht of vraag: