Minishoots!

Wat is een minishoot! Een echte korte shoot, met een klein pakket en een kleine prijs. Ideaal voor als je op zoek bent naar een foto van een speciaal moment of gewoon een paar keer per jaar een foto wil van je kids, om zo niets te missen en te vergeten. 

Fotoshoot kind
Gezinfotoshoot Oosterhout

Binnenkort!

De herfstminishoots zijn geduurde de herftst met mij te plannen, yay! Geen vaste datum maar op een moment dat het jou goed uitkomt (en ook in mijn agenda past uiteraard ;-)) op een mooie plek in Oosterhout.  De kosten zijn 75 euro , inclusief 3 fotobestanden, die je zelf mag uitkiezen uit een online galerij met 12 foto’s. De shoot duurt 25 minuten. 

 

Ja, een minishoot is echt mini.

Een kort kwaliteitsmomentje met de mensen om je heen. Dit kan je partner zijn of je kinderen, je zwangere buik of je moeder of beste vriendin. Wat jij maar leuk vindt! 

De gehele herfst te boeken! 

Fotoshoot kind

Wat is een minishoot?

Zodra het buiten herfstig kleurt, komt de mogelijkheid je een herfst minishoots te boeken. 

Shoot van 15 minuten, inclusief 5 bewerkte foto’s. Je kiest zelf je foto’s uit in een online galerij van 12 foto’s.  Wil je de gehele galerij afnemen met alle 12 foto’s betaal je 100 euro extra en ontvang je een leuk harmonica boekje cadeau. 

 Na aankoop is de shoot definitief en ontvang je binnen 2 werkdagen de mail met alle informatie. De exacte locatie ontvang je 2 dagen voor aanvang van de minishoots.

De minishoot is voor iedereen. Kom samen met je gezin,  laat alleen je kind(eren) op de foto zetten, je zwangere buik, jij en je partner of alle neefjes en nichtjes. Wat je leuk vindt. 

Wil je graag langer de tijd voor de foto’s reserveren omdat je kindje dat nodig heeft, wil je graag meer foto’s laten maken of met een grote groep (meer dan 5 personen) komen? Boek dan 2 tijdsblokken, een kwartier is immers zo voorbij.

Vanwege de zeer korte termijn is de shoot is na aankoop definitief en niet te annuleren, wel overdraagbaar aan andere personen. Bij onverwacht slecht weer wordt de shoot in overleg verzet of verplaatst naar de studio.

"Als het zo mooi is buiten..."

Wat is een kindershoot?

Een fotoshoot met of van je kind is gewoon leuk! Ik zet elk kind op de foto zoals hij of zij is. Met voetbal onder de arm, haren in de war of juist stralend als een prinses. Elk beeld en elke gezichtsuitdrukking verteld een eigen verhaal, passend bij de leeftijd van dat moment.

Inmiddels heb ik al heel wat kindjes op de foto mogen zetten en het is altijd een klein feestje! Als voormalig kinderoefentherapeut heb ik de connectie met het kind zo gevonden. Als ze maar de tijd krijgen om een beetje te ontdooien, zichzelf te zijn en in hun eigen tempo op de foto te gaan.  

Ik leg kinderen vast zoals ze zijn. Liefs, ondeugend, met gekke gezichtjes, rennend, spelend en knuffelend. Kinderen die zichzelf zijn, hun favoriete speelgoed bij zich hebben en hier trots mee poseren. Na het loskomen volgen die foto’s zonder speelgoed, ballen of knuffels vanzelf, maar mét is ook zo leuk! Het hoort namelijk echt bij hen en hun leeftijd. 

Mijn kinderfotografie is ongedwongen, liefdevol en vrij. Er wordt gespeeld, gedold, geknuffeld en ik schiet altijd een aantal portretten. Omdat we ruimte nodig hebben om te spelen, vindt de shoot altijd plaats op een leuke buitenlocatie óf een plek binnen met lekker veel ruimte.

Fotoshoot kind

Hoe ga ik te werk?

Met de Moment design techniek! 
Dit heeft niets te maken met mijn camera, maar alles met de mensen die worden gefotografeerd. Met het doel om je in de juiste flow te brengen. Vrolijk en ontspannen. De ideale omstandigheden voor een fotoshoot.  Dit doe ik door verrassende vragen te stellen en leuke spelletjes te doen. . 
 
Je gaat een ervaring rijker naar huis en samen creëren we mooie foto’s waarin de liefde en connectie voor elkaar naar voren komt. Jullie kijken niet naar mij, maar naar elkaar. 
 
Na 2-3 weken ontvang je een galerij vol met prachtige foto’s en kies je zelf de allermooiste foto’s uit die worden gebundeld in een fotoalbum. Zo ontvang je een tastbare herinnering van jouw fotoshoot. 

Fotoshoot gezin
fotoshoot kind
Kinderfotograaf

Wil jij mooie foto's van jou en je lover, je gezin, je kinderen, je vriendinnen of gewoon van jezelf?

minishoots

Hoe werkt het?

• Vul het contactformulier in en ik bel je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.  

• Per mail ontvang je de bevestiging en voorbereiding. 
• Online galerij in twee weken. 
• Je kiest 3 favoriete foto’s naar keuze. 
• Extra foto’s bijbestellen is mogelijk.
• Jouw selectie ontvang je zonder watermerk in hoge resolutie. 

FAQ

Hoe lang duurt de shoot?  Een minishoot duurt 25 minuten, tijd genoeg om mooie foto’s te maken samen, maar ook om even te wennen aan de situatie en het het moeten staan voor de camera. Met een paar spelletjes komen de kinderen vaak al snel los. Zeker als we beginnen met de foto’s waar papa en/ of mama ook op staan. 

Wat als het weer slecht wordt? Bij onverwacht slecht weer wordt de shoot in overleg met jou verzet of verplaatst naar de studio.

Ik wil liever een minishoot in de studio.. Zelfs dat kan! Neem even contact met me op en we plannen een tijdslot, zodat de shoot in de studio kan plaatsvinden.

Wat trekken we aan? Tinten die mooi passen bij de herfstkleuren. Bijvoorbeeld groen, (roest)bruin, okergeel, (oud)roze, beige, zand & blauw. Trek iets aan wat goed past en vooral lekker zit. Dat is het prettigste voor je kind, maar ook voor jezelf. Kies niet voor drukke prints of teksten op de kleding, dit leidt teveel af op de foto. 

 

Wat kost het? De minishoot kost €75 inclusief 3 foto’s in hoge resolutie. Je kiest zelf je foto’s die je wil hebben uit een online galerij met 12 foto’s erin. 

Wat als ik meer foto’s wil dan die 5? Dat kan uiteraard! Je kan een losse foto extra afnemen of de gehele galerij met alle foto’s. Wil je liever een afdruk of album? Ook dat regel ik graag voor je. 

Vrije inloop? Dit is helaas niet mogelijk in verband met de voorbereiding en de rust tijdens de shoots. Ik vind het belangrijk dat ik al mijn aandacht kan schenken aan diegene die op de foto gaat. 

Wil je jouw kind dus graag op de foto laten zetten, reserveer dan een plekje. 

 

Scroll naar top