Newborn fotoshoot!

Een onwerkelijk gevoel, je bent in verwachting! Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent, is alles anders. Het is een van de meest bijzondere periodes in je leven. 

Newborn fotoshoot
Newborn fotoshoot

Wanneer jullie baby geboren is, gaat er een nieuwe wereld voor jullie open.
De periode dat jullie kindje zo klein is, is maar kort, daarom is dit moment juist zo waardevol om vast te laten leggen met een newborn fotoshoot. Vooral de eerste dagen na de geboorte zijn speciaal. 

Als jullie jaren later de foto’s weer bekijken, beleven jullie opnieuw die momenten zoals het ook écht was

"Cuddles, snuggles, kisses and love..."

Wat is een newborn shoot?

De newborn shoot is een bijzondere fotoshoot. Je pasgeboren kindje gaat op de foto. Ze zijn zo kort zo klein dat je er niets van wil vergeten.  Een uniek moment dat we willen vastleggen in de tijd. 

Een newborn fotoshoot is een speciaal moment en daarom neem ik hier graag de tijd voor. De baby bepaalt het tempo zodat alles op een rustige en natuurlijke manier verloopt. Tussendoor is er genoeg tijd voor een knuffel, voeding of een schone luier. Een shoot kan hierdoor soms wat langer duren. Ook laat ik jullie pasgeboren kindje zelf bepalen welke houding hij of zij het prettigste vindt. Hierdoor is jouw baby het meest ontspannen en dat levert de  mooiste foto’s op. 

Wel of niet poseren?

Bij een newborn fotoshoot hebben jullie de keuze uit een geposeerde shoot of een lifestyle shoot.
De lifestyle shoot is altijd bij je thuis, een geposeerde studio kan zowel in de studio als bij je thuis plaatsvinden. Bij een geposeerde shoot fotografeer ik de baby in zijn of haar prettigste poses. Er is veel keuze uit props, verschillende kleuren wraps & doeken en verschillende accessoires. In de studio heb je meer keuze, is de shoot bij je thuis, dan neem ik een selectie van mijn spullen mee naar jullie.

Met een lifestyle sessie fotografeer ik de alledaagse momenten. Denk hierbij aan het knuffelen, voeden en verzorgen van jullie kleintje. Dit alles in jullie eigen omgeving. Denk aan foto’s in het kinderkamertje, de woonkamer en ook op “het grote bed” kunnen we heel goed, mooie foto’s maken.

Bij beide shoots wordt er ook tijd vrij gemaakt voor foto’s met jullie als trotse papa en mama . Natuurlijk worden ook de broertjes/ zusjes niet vergeten.

geposeerde newborn fotoshoot oosterhout
geposeerde newbornfotoshoot
Lifestyle newbornshoot

Wanneer is het beste moment voor een newborn fotoshoot...

De algemene vuistregel is dat je een newbornshoot het best in de eerste twee weken na de geboorte kan plannen. De eerste twee weken inderdaad een goede tijd voor fotoshoot de pasgeboren baby. Zo is hij/zij nog echt inniemie en slaapt nog heel veel. Een newborn fotoshoot is te boeken tot ongeveer 10 weken, soms komt het gewoon net wat beter uit om de shoot wat later te plannen. Voor moeder en/of de baby. 

Na 10 weken boek je een baby fotoshoot, het verschil tussen deze shoots is dat tijdens de newborn fotoshoot je kindje vooral veel zal slapen, dan bij een baby shoot.  Het wrappen en poseren lukt beter tijdens een newbornshoot. Beide fotoshoots leveren veel mooie knuffelmomentjes op en zijn uniek in hun eigen wijze. 

Maar wat als je kindje al wat ouder is? 

Geen probleem! Ieder moment is leuk om een fotoshoot te laten maken, net als elke leeftijd zijn specifieke mijlpalen heeft. Ik ben gek op kinderen, ongeacht welke leeftijd en we maken er altijd wat moois en speciaals van.  Oudere kindjes kunnen ook wat makkelijker mee naar buiten, yay! 

Ieder moment is bijzonder en waard om voor altijd vast te laten leggen. Als kinder- en familiefotograaf neem ik dan ook graag alle tijd voor jullie om een fotoshoot te verzorgen op een moment wat goed voelt bij jullie als gezin. 

Ja! Broertjes en zusjes mogen ook op de foto.

Als er al grote broer en/of zus is, mag een foto van het hele gezin en een met de baby natuurlijk niet ontbreken tijdens de newborn fotoshoot. Ze zijn van harte welkom tijdens de shoot om te kijken & om mee op de foto te gaan.  Ook voor hen, houden we het relaxed en help ik ze overal bij. 

Hoe bereid je jezelf voor op de shoot?

Het kan best spannend zijn om een shoot te boeken. Maar, geen zorgen: tijdens en voorafgaande de fotoshoot begeleid ik je tijdens het gehele proces. Vooraf bespreken we alvast de shoot en wat jullie wensen zijn.

Tijdens de shoot gaan jullie vooral lekker knuffelen met jullie kindje. En zal ik je tijdens sessie begeleiden door je te helpen met verschillende houdingen. maar we gaan vooral lekker ontspannen en ervan genieten.  Zo ontstaan er de mooiste, echte, momenten.

Album fotoshoot

Een shoot én een blijvende herinnering

Bij de shoot zit altijd een tastbare herinnering in de vorm van een prachtig fotoalbum van 15x15cm, met 6 spreads en een linnen kaft. 

 

 

 

 

Welk pakket past het beste bij jullie?

Je mag na het zien van de foto’s, je pakket altijd nog upgraden. Ook die mooie afdruk regel ik graag voor je. 

Basis

225
 • Liefdevolle fotoshoot in de studio
 • 10 digitale fotobestanden
 • Prachtig album, 15x15cm
  12 pagina's, linnen kaft.
 • Online galerij naar alle foto's.

Lief

325
 • Liefdevolle fotoshoot in de studio of bij je thuis.
 • 15 digitale fotobestanden.
 • Prachtig album, 15x15cm
  12 pagina's,
  linnen kaft naar keuze.
 • Online galerij naar alle foto's.

Waardevol

425
 • Liefdevolle fotoshoot in de studio of bij je thuis.
 • Alle digitale fotobestanden
 • Prachtig album, 20x20cm
  16 pagina's.
  Linnen kaft naar keuze of fotocover.
 • Online galerij naar alle foto's

Bij de newborn fotoshoot is inbegrepen:

*  De tijd & liefde die nodig is voor de fotoshoot en het gebruik van de studio.
*  Gebruik van alle materialen/props, kennis en creativiteit.
* Een handgemaakte setting, afgestemd op jouw wensen.

* Minimaal 10 digitale fotobestanden in hoge resolutie.
* De favorieten foto’s gebundeld in een prachtig fotoalbum.
*1 op 1 bestelsessie met de mogelijkheid tot het bestellen van waardevolle eindproducten.

 

De kosten van de reportage beginnen bij 225 euro.
Daarnaast kun je kiezen voor afdrukken, luxe eindproducten zoals een groter fotoalbum, prachtige wanddecoratie en de digitale fotobestanden. Deze kosten komen er dus nog extra bij.

 

Wanneer reserveren?

Probeer de newborn fotoshoot tijdig in je zwangerschap al te boeken, zodat je verzekerd bent van een plekje in mijn agenda. 

 

Newborn fotoshoot oosterhout
ByWencke Fotografie

Combishoot baby

Wist je dat je een newbornshoot ook kan combineren met een zwangerschapsshoot of een gezinshoot voor als je baby wat ouder is?  

Boek je beide shoots tegelijk dan ontvang je een leuke korting. En nog leuker… je hebt beide bijzondere mijlpalen voorgoed vast gelegd. 

Iets voor jullie? 

 

Anderen over Wencke

Laureen
Laureen
Newbornshoot
Lees verder
Diverse shoots bij Wencke gedaan en altijd zeer tevreden over het resultaat! Ze neemt de tijd, wat bij kinderen heel fijn is. Ook begrijpt ze helemaal wat wij mooi vinden. Na de shoot zijn de foto's snel beschikbaar. Dankzij haar hebben we prachtige herinneringen die we voor altijd terug kunnen zien.
Angela
Angela
Newbornshoot
Lees verder
Wencke neemt de tijd om mooie foto’s te maken. Ze weet precies de goede momenten vast te leggen! Wij hebben al meerdere shoots gedaan, van newborn tot familieshoots en elke keer zijn het weer prachtplaatjes.
Jennifer
Jennifer
Newbornshoot
Lees verder
Newborn fotoshoot gewonnen door mijn lieve tante via een win actie op Facebook binnen een week de shoot gedaan. Een fotografe met passie voor foto’s en kan super goed met baby’s over weg. Wij zijn blij met onze mooie foto’s van onze eerste kindje, om nooit te vergeten!
Previous
Next

Even contacten?

Graag ben ik bereikbaar voor jou, dus heb je een vraag, stel hem gerust! Daar ben ik voor! 

ByWencke Fotografie
Vincent van Goghlaan 50
4907PH Oosterhout
06-14666451
info@bywencke.nl
Ma-Vrij 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Scroll naar boven

Get in touch

Hoe kan ik je bereiken?
Typ hier je bericht of vraag: