ByWencke Fotografie Kinderfotograaf

Zwangerschaps
fotoshoot

Je wil graag foto’s laten maken omdat je in verwachting bent en trots bent op wat jouw lijf aan het doen is.  

Een zwangerschap is zo bijzonder! Deze unieke periode in je leven verdiend het om op een prachtige manier te worden vast gelegd.  

In en rondom Oosterhout zijn vele mooie plekjes te vinden voor een fijne zwangerschapsfotoshoot. 

“Mijn doel is je op een fijne manier op de foto te zetten en je een leuke en ontspannen ervaring te geven.    Ik wil elke fotoshoot speciaal en persoonlijk maken, afgestemd op jouw voorkeuren” 

Wencke

Foto's met
partner en kinderen

Door je partner en kinderen te betrekken bij de zwangerschapsfotoshoot kunnen we mooie momentjes creëren en vastleggen in de foto’s. 

Dit doe ik door je te fotograferen zonder je te laten poseren. Ik plaats daarvan gaan we wat bewegen en kletsen.  Ik stel je vragen en geef jullie kleine opdrachtjes. 

En geloof mij, dit werkt! 

Voor je het weet ben je mij vergeten, en heb je alleen nog oog voor elkaar. Dat geeft mij de gelegenheid om prachtige, natuurlijke en die spontane foto’s te maken die je zo graag wil hebben van jullie samen. 

Hoe het werkt

Elke zwangerschapsfotoshoot is uniek en op maat

Wencke van Bergen

Laten we kennismaken

Een goede match is fijn!

Wordt jij blij van mijn stijl, werkwijze en opties, dan vind ik het heel leuk als je contact met me opneemt. Dit kan via mijn contact pagina, via whatsapp of door even te bellen. 

We nemen al je wensen en ideeën door over jouw zwangerschapsshoot. Ben je al klaar om te boeken? Stuur me dan een berichtje, dan gaan we dit voor je regelen. 

Fotoshoot Oosterhout

De voorbereiding

Een goede voorbereiding is altijd fijn! 

Ik help je overal mee. Ik leer jullie graag een beetje kennen via een korte vragenlijst. Ook krijg je kledingtips en een checklist ter voorbereiding van de shoot. 

Dit houdt alles ontspannen en heb je alle tijd om te genieten tijdens de shoot zelf. 

Fotoreportage Breda

De fotoshoot

Laten we we vooral plezier gaan maken! 

We spreken af op de door jullie uitgekozen locatie. Omdat we goed zijn voorbereid kunnen we gelijk aan de slag en wandelen we samen naar de mooiste plekjes voor het maken van verschillende foto’s. 

Ik geef aanwijzingen en stel ik spelletjes voor. Om op deze manier zo natuurlijk mogelijke reacties en plezier te creëren. 

Het doel is om een fijne, ontspannen sfeer te cremeren voor de allermooiste foto’s. 

Wencke van Bergen ByWencke Fotografie

Na de fotoshoot

Dan is het mijn beurt…

Na de fotoshoot ga ik met jullie foto’s aan de slag en zet ik de allermooiste in een online galerij. Van alle foto’s kies jij jouw favorieten. 
Wil je graag meer dan er in jouw gekozen pakket zitten, omdat je ze zo leuk vindt? Dat kan! Je kan je pakket gemakkelijk een upgrade geven. 

Zie hier voor de verschillende fotopakketten

Wat klanten zeggen

Tarieven

De shoot is altijd inclusief de tijd en liefde die nodig is om de foto’s te creëren. Het gebruik van materialen/ props, kennis en creativiteit. Je mag na het zien van de foto’s, je pakket altijd nog upgraden. Een los fotobestand in HR is €25

Basis

249
 • Liefdevolle fotoshoot
 • 15 digitale fotobestanden
 • Stijlvol opgemaakt album,
  15x15cm, 12 pagina's, linnen kaft.
 • Online galerij naar alle foto's.

Lief

349
 • Liefdevolle fotoshoot
 • 20 digitale fotobestanden
 • Stijlvol opgemaakt album,
  15x15cm, 12 pagina's, linnen kaft.
 • Online galerij naar alle foto's.

Waardevol

499
 • Liefdevolle fotoshoot
 • Alle digitale fotobestanden uit de online galerij
 • Stijlvol opgemaakt album, 20x20cm, 16 pagina's.
 • Linnen kaft of fotocover
 • Online galerij naar alle foto's

FAQ

Geen zorgen, het is heel normaal om het een beetje gek of oncomfortabel te vinden. Dit gevoel verdwijnt vanzelf, ik help je overal bij en zorg ervoor dat je op je mooist op de foto komt. Laat alles lekker lossen en ga er vooral van  genieten.

Dat zou natuurlijk jammer zijn. Bij erg slecht, nat of koud weer kijken we samen naar een andere tijd of dag om de shoot te verzetten. 

Een fijn moment voor de fotoshoot is als je tussen de 30-35 weken zwanger bent. Je hebt een mooie bolle buik en  hopelijk voel je, je goed en ben je nog mobiel genoeg om comfortabel op de foto te gaan. 

Jazeker! Het is juist een enorme meerwaarde als ze ook mee op de foto gaan. We maken dan foto’s van jou en je buik alleen en ook van jullie als gezin samen. 

Ook hier help ik je graag mee! Na een boeken van de shoot ontvang je een mailtje met heel veel kledingtips. Samen denken we na over de shoot locatie en daar passen we ook de kleding op aan. 

Ik begrijp dat je niet altijd helemaal topfit voelt tijdens de zwangerschap. Als dit ook het geval is voorafgaand van jouw shoot, neem dan tijdig contact met me op zodat we de shoot kunnen verzetten naar een andere tijd of datum. 

De juiste locatie maakt de foto helemaal af. 

Door te kiezen voor een plek die echt bij jullie past, kan je de foto’s nog meer eigen maken. Zo zijn er, vaak gewoon in de buurt, een heleboel mooie locaties te vinden.

Zoals het bos, een zandvlakte, een bloemen weide of veld vol hoog gras. Ik ga ook heel graag naar het strand (oke, dit is iets verder weg…). Wat ook leuk kan zijn, is om te shooten midden in een dorp of stad, bij jullie oude school of dat leuke barretje.

Om mooie zwangerschapsfoto’s te maken hebben je goed licht nodig.  Veel zon, betekend niet gelijk mooi licht. Op een zonnige dag vermijd ik de zon, zodat je niet zo met je ogen hoeft te knijpen of er storende schaduwen ontstaan. 

Het mooiste licht is tijdens het gouden uur. Dus tijdens zonsopkomst of zonsondergang.  Als het bewolkt is hebben we geen last van de felle zon en kunnen we ook overdag fotograferen. 

Zwanger Breda Oosterhout

Meer weten of een zwangerschapsshoot boeken?

Je hebt mijn site bekeken en mijn foto’s en werkwijze spreken ook jou aan? 

De volgende stap is om met me in contact te komen zodat we jouw zwangerschapshoot kunnen inplannen en je wensen en ideeën kunnen bespreken. 

Je kan me bereiken via onderstaande knop, via whatsapp of door te bellen. 

Ik kijk er naar uit om van je te horen! 

Jouw fotograaf

Hoi, ik ben Wencke en ik hou er van om kinderen en gezinnen op een vrije, ontspannen en vooral vrolijke manier op de foto te zetten.  Tijdloze foto’s waarop je jezelf en de liefde voor elkaar terug ziet.

Tijdens de shoots is er alle ruimte om te bewegen, te lachen en te knuffelen. Zo wordt het een fijne ervaring voor ons allemaal. 

minishoot strand

"Wencke fotografeert op een vrolijke en rustige manier, dit maakt het erg gezellig en ontspannen"
Ilse

Scroll naar boven

Stuur een bericht