Fotoshoot met je gezin

Een fotoshoot van je gezin blijft bijzonder. Foto’s met jouw kinderen erbij kan je voor altijd blijven genieten van de momenten en herinneringen van deze leeftijd. En hoe leuk is het om eens allemaal op de foto te staan en dan bedoel ik geen selfie 😉 

Fotoshoot met je kind

Foto’s zijn leuk en zo waardevol… Ze leggen de tijd even stil, je kan altijd terug naar dat moment door de foto’s terug te kijken. Het is toch fantastisch dat dit kan? Even terug naar de tijd dat de kinderen nog zo klein waren of dat jullie nog “maar” met zijn tweetjes waren. 

 

Sometimes you will never know the value of a moment until it becomes a memory...

Waarom een fotoshoot met je gezin

Of je nu kleine of grote kinderen hebt, een fotoshoot met je gezin is gewoon leuk (en zó waardevol!)

Ik zet elk gezin op de foto zoals hij of zij is. Spelend, knuffelend, lachend, tijdens een spelletje of juist wat meer geposeerd (maar niet teveel hoor!). Elk beeld en elke gezichtsuitdrukking vertelt een eigen verhaal passend bij de leeftijd van dat moment. Als voormalig kinderoefentherapeut weet ik als geen ander hoe ik kinderen (en ouders natuurlijk ook) kan laten ontspannen voor de meest pure echte foto’s. 

Inmiddels heb ik al heel wat gezinnen op de foto mogen zetten en het is altijd een klein feestje! Als voormalig kinderoefentherapeut heb ik de connectie met de kinderen zo gevonden. Als ze maar de tijd krijgen om een beetje te ontdooien, zichzelf te zijn en in hun eigen tempo op de foto te gaan.  

Ik leg kinderen vast zoals ze zijn. Liefs, ondeugend, met gekke gezichtjes, rennend, spelend en knuffelend. Kinderen die zichzelf zijn, hun favoriete speelgoed bij zich hebben en hier trots mee poseren. Na het loskomen volgen die foto’s zonder speelgoed, ballen of knuffels vanzelf, maar mét is ook zo leuk! Het hoort namelijk echt bij hen en hun leeftijd. 

 

Mijn fotografie is ongedwongen, liefdevol en vrij. Er wordt gespeeld, gedold, geknuffeld en ik schiet altijd een aantal portretten. Omdat we ruimte nodig hebben om te spelen, vindt de shoot altijd plaats op een leuke buitenlocatie óf een plek binnen met lekker veel ruimte.

Fotoshoot kind

Hoe ga ik te werk?

Met de Moment design techniek! 
Dit heeft niets te maken met mijn camera, maar alles met de mensen die worden gefotografeerd. Met het doel om je in de juiste flow te brengen. Vrolijk en ontspannen. De ideale omstandigheden voor een fotoshoot.  Dit doe ik door verrassende vragen te stellen en leuke spelletjes te doen. . 
 
Je gaat een ervaring rijker naar huis en samen creëren we mooie foto’s waarin de liefde en connectie voor elkaar naar voren komt. Jullie kijken niet naar mij, maar naar elkaar. 
 
Na 2-3 weken ontvang je een galerij vol met prachtige foto’s en kies je zelf de allermooiste foto’s uit die worden gebundeld in een fotoalbum. Zo ontvang je een tastbare herinnering van jouw fotoshoot. 

Romantisch, stoer of midden in de natuur?

fotoshoot gezin winter

Een mooie locatie maakt de foto’s helemaal compleet. Samen gaan we op zoek naar een plek waar jullie je prettig voelen en de sfeer uitstraalt die je terug wil zien op de foto’s. Er zijn in en rondom Oosterhout veel leuke plekjes te vinden voor een fotoshoot met je kind. Kiezen jullie voor de natuur, de stoere omgeving van de stad/ oud pand, een veld vol bloemen, een vennetje met een strandje, de bloeiende heide of de weidse polder.

 

 

Ik ben al enthousiast!! Ga je mee?

 

Album fotoshoot

Een shoot én een blijvende herinnering

Bij de shoot zit altijd een tastbare herinnering in de vorm van een prachtig fotoalbum van 15x15cm, met 6 spreads en een linnen kaft. 

 

 

 

Welk pakket past het beste bij jullie?

Je mag na het zien van de foto’s, je pakket altijd nog upgraden. Ook die mooie afdruk regel ik graag voor je. 

Basis

175
 • Liefdevolle fotoshoot
 • 10 digitale fotobestanden
 • Prachtig album, 15x15cm
  12 pagina's, linnen kaft.
 • Online galerij naar alle foto's.

Lief

275
 • Liefdevolle fotoshoot
 • 15 digitale fotobestanden
 • Prachtig album, 15x15cm
  12 pagina's,
  linnen kaft
 • Online galerij naar alle foto's.

Waardevol

375
 • Liefdevolle fotoshoot
 • Alle digitale fotobestanden
 • Prachtig album, 20x20cm
  16 pagina's.
  Kaft naar keuze
 • Online galerij naar alle foto's
Loveshoot
Julia
Loveshoot

De love shoot was echt een cadeautje voor onze relatie!  Voelde ongedwongen aan en daarom konden we echt weer even in onze liefde duiken. Dank je wel Wencke , super mooie foto’s en een feestje om met jou te werken!
familie fotshoot oosterhout
Yvon
Gezinshoot

Het was een leuke gezinsshoot! De kinderen werden echt op hun gemak gesteld door de fotograaf. Echt een toppertje! Alleen jammer dat het zo koud was!

Angela
Shoots
Wencke neemt de tijd om mooie foto’s te maken. Ze weet precies de goede momenten vast te leggen! Wij hebben al meerdere shoots gedaan, van newborn tot familieshoots en elke keer zijn het weer prachtplaatjes.
 
 
fotoshoot gezin
Hanneke
Gezinsshoot
Wat een super fijne, relaxte manier van foto’s maken!!
We hoefden niet te poseren, maar door allerlei opdrachten te doen, waren we zo een uur en een heleboel foto’s verder. Zelfs de kinderen, waaronder een paar pubers vonden het leuk om te doen! De fotografe is professioneel en relaxt. Al met al een zeer ontspannen fotoshoot met prachtig resultaat!
 
 
Gezinshoot moment design
Gezinfotoshoot oosterhout

Even contacten?

Graag ben ik bereikbaar voor jou, dus heb je een vraag, stel hem gerust! Daar ben ik voor! 

ByWencke Fotografie
Vincent van Goghlaan 50
4907PH Oosterhout
06-14666451
info@bywencke.nl
Ma-Vrij 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Scroll naar boven

Get in touch

Hoe kan ik je bereiken?
Typ hier je bericht of vraag: