ByWencke Fotografie Kinderfotograaf

Fotoshoot met je gezin

Samen op de foto

De tijd gaat zo snel en je wil niets vergeten. 

Je wil wel genieten van het nu, deze tijd met je kinderen, maar wel op een ontspannen en leuke manier. Geen gedoe en niet te geposeerd.

Je weet hoe waardevol het is om dit vast te leggen.  Simpel, authentiek en met plezier: dat is de fotoshoot waar jij naar op zoek bent.

Waar we naartoe gaan? Dat gaan we samen verzinnen. 

Ik ben absoluut voor originele ideeën en (te) gekke locaties! Wat dacht je van een binnenstad, een haven of de skateboard baan… 

You will never know the value of a moment until it becomes a memory...

Fotoshoot gezin Oosterhout

Waarom een fotoshoot met je gezin?

Of je nu kleine of grote kinderen hebt, een fotoshoot met je gezin is gewoon leuk (en zó waardevol!)

Ik zet elk gezin op de foto zoals hij of zij is. Spelend, knuffelend, lachend, tijdens een spelletje of juist wat meer geposeerd (maar niet teveel hoor!). Elk beeld en elke gezichtsuitdrukking vertelt een eigen verhaal passend bij de leeftijd van dat moment. 

Inmiddels heb ik al heel wat gezinnen op de foto mogen zetten en het is altijd een feestje!  Als kinderen maar de tijd krijgen om een beetje te ontdooien, zichzelf te zijn en in hun eigen tempo op de foto te gaan.  

 

Super blij met de mooie foto's van onze shoot! Gewoon lekker ontspannen en speels zodat het niet ongemakkelijk voelde. Top fotografe!

Hoe ga ik te werk?

Lief, ondeugend, met gekke gezichtjes, rennend, spelend en knuffelend. Kinderen die zichzelf zijn is het mooiste wat er is. 

Soms met hun favoriete speelgoed (of dat nu een knuffel of voetbal is). Na het loskomen volgen die foto’s zonder speelgoed, ballen of knuffels vanzelf, maar mét is ook zo leuk! Het hoort namelijk echt bij hen en hun leeftijd. 

Mijn fotografie is ongedwongen, liefdevol en vrij. Er wordt gespeeld, gedold, geknuffeld en ik schiet altijd een aantal portretten. Omdat we ruimte nodig hebben om te spelen, vindt de shoot altijd plaats op een leuke buitenlocatie óf een plek binnen met lekker veel ruimte.

Fotoshoot gezin Oosterhout
Fotoshoot gezin Oosterhout

Leuk!

Je gaat een ervaring rijker naar huis en samen creëren we mooie foto’s waarin de liefde en connectie voor elkaar naar voren komt. Jullie kijken niet naar mij, maar naar elkaar 
 
Na 2-3 weken ontvang je een galerij vol met prachtige foto’s en kies je zelf de allermooiste foto’s uit die worden gebundeld in een fotoalbum. Zo ontvang je een tastbare herinnering van jouw fotoshoot. 

Waar gaan we shooten?

Een mooie locatie maakt de foto’s helemaal af.

 

Samen gaan we op zoek naar een plek waar jullie je prettig voelen en de sfeer uitstraalt die je terug wil zien op de foto’s.

 

Er zijn in en rondom Oosterhout veel leuke plekjes te vinden voor een fotoshoot met je kind(eren).

 

Kiezen jullie voor de natuur, de stoere omgeving van de stad/ oud pand, een veld vol bloemen, een vennetje met een strandje, de bloeiende heide of de weidse polder.

Fotoshoot gezin Oosterhout

Wat klanten zeggen

Yvon
Yvon
Gezinsshoot
Lees verder
Het was een leuke gezinsshoot! De kinderen werden echt op hun gemak gesteld door de fotograaf. Echt een toppertje! Alleen jammer dat het zo koud was!
Angela
Angela
Newborn & familieshoots
Lees verder
Wencke neemt de tijd om mooie foto’s te maken. Ze weet precies de goede momenten vast te leggen! Wij hebben al meerdere shoots gedaan, van newborn tot familieshoots en elke keer zijn het weer prachtplaatjes.
Hanneke
Hanneke
Gezinsshoot
Lees verder
Wat een super fijne, relaxte manier van foto's maken!! We hoefden niet te poseren, maar door allerlei opdrachten te doen, waren we zo een uur en een heleboel foto's verder. Zelfs de kinderen, waaronder een paar pubers vonden het leuk om te doen! De fotografe is professioneel en relaxt. Al met al een zeer ontspannen fotoshoot met prachtig resultaat!

Welk pakket past het beste?

De shoot is altijd inclusief de tijd en liefde die nodig is om mooie foto’s te creeeren. Het gebruik van materialen/ props, kennis en creatieviteit. 

Je mag na het zien van de foto’s, je pakket altijd nog upgraden. Ook die mooie afdruk regel ik graag voor je. 

Een los fotobestand in HR is €25

Basis

249
 • Liefdevolle fotoshoot
 • 15 digitale fotobestanden
 • Prachtig album, 15x15cm, 12 pagina's &
  linnen kaft naar keuze.
 • Online galerij naar alle foto's.

Lief

349
 • Liefdevolle fotoshoot
 • 20 digitale fotobestanden
 • Prachtig album, 15x15cm
  12 pagina's,
  linnen kaft naar keuze.
 • Online galerij naar alle foto's.

Waardevol

399
 • Liefdevolle fotoshoot
 • Alle digitale fotobestanden uit de online galerij
 • Prachtig album, 20x20cm, 16 pagina's.
  Fotocover of linnen kaft naar keuze
 • Online galerij naar alle foto's

Gaan we samen shooten?

Stuur me gerust een berichtje als je wil boeken of iets wil vragen.

Email

Shoot locatie

Scroll naar boven

Stuur een bericht