ByWencke Fotografie
Moment design fotografie

Help! Ik ga/moet op de foto…

Een fotoshoot…

Wie heeft dat nou weer verzonnen? Ik hoor het je haast denken… Een fotoshoot is dat leuk? Ik kan heel kort zijn met mijn antwoord.. JA! Een fotoshoot is leuk! Gewoon doen die fotosessie. Eentje met je partner, je puber(s), je dreumes,  je baby of gewoon met de hele familie.

Het is heel leuk zelfs en niet alleen de shoot zelf, maar ook de herinnering van deze levensfase die wordt vastgelegd is goud waard!We maken er gewoon iets heel gezelligs van! Nou ja gewoon… daar doen we natuurlijk samen ons best voor. Inmiddels ben ik een gecertificeerd moment design fotograaf en deze techniek gebruik ik dan ook altijd tijdens mijn fotoshoots.

Moment design fotografie, wat is dat?

Wat is dat dan, vraag je je vast af!
Herkenbaar! Want dat had ik ook toen ik er voor het eerst over hoorde, ik vertel je er graag over!Moment Design is de methode om op een ongedwongen, pure en oprechte manier de onderlinge band van mensen vast te leggen. Het benadrukt hoe mooi en waardevol het hebben van een relatie is. Of dat nu met je vader, moeder, kind, vriendin, geliefde of jezelf is. De puurheid en oprechtheid van de relatie wordt vastgelegd met professionele foto’s.Moment design draait niet om poseren. Samen met mij, ga je op ontdekkingstocht naar mooie herinneringen, belangrijke momenten en geliefde personen. Jij krijgt de ruimte om jezelf te laten zien aan de mensen waar je van houdt. Met een oprechte lach, een echte verliefde blik en soms met een echte traan. Al deze kostbare momenten worden voor je vastgelegd en gebundeld in een mooi album. Een waardevolle herinnering waaruit blijkt hoe bijzonder jouw leven is.

Leuk! Vertel me meer hierover. 

Lekker naar buiten!

Voor loveshoots, gezinsreportages & familieshoots gaan we altijd naar buiten. In en rondom Oosterhout, Raamsdonksveer en omstreken zijn prachtige plekjes te vinden voor een mooie fotoshoot. We gaan samen op zoek naar een locatie die bij jullie past. Ga je voor het bos, een zandvlakte zoals bij de Vrachelse heide of de Loonse en Drunse duinen? Of wil je juist naar een mooi park of een stadscentrum? Zoals die in Breda! Een hele toffe locatie voor een stoere (love)shoot!

Elke locatie heeft zijn  charme.. of misschien wel een speciale herinnering of een verhaal dat echt bij jullie hoort. Hoe leuk is dat!  Als we maar de ruimte hebben om lekker te bewegen en plezier te maken.

“Loveshoot in de binnenstad van Breda”

Hoe gaat dit in zijn werk?

 • Eigenlijk is het heel makkelijk. Ik zet het even op een rijtje voor je:
 • Contact opnemen en informatie opvragen, dat kan per mail, telefoon of zelfs per app.
 • Boek de shoot van jouw keuze.
 • Op zoek naar een mooie locatie, dat kan binnen of buiten Oosterhout zijn.
 • Voorbereiden en kleding afstemmen.
 • De dag van de fotoshoot, niet zenuwachtig zijn, gewoon lekker genieten.
 • Na de shoot.. dan is het mijn beurt om voor jullie aan het werk te gaan. Ik zoek de mooiste beelden voor je uit en bewerk deze voor je.
 • We zien elkaar nog een keertje, we bekijken samen de foto’s, zoeken de foto’s uit voor in jullie album en je kiest hiervoor de maat & kaft uit. We kijken naar de mogelijkheden qua afdrukken en wall-art. Er is zoveel moois mogelijk met jullie foto’s! Ik help je hier graag mee.
 • Bestellen en genieten! Weer een hele ervaring rijker.

Dat valt allemaal best mee toch! Wacht niet langer en boek die shoot! Ik kijk er nu al naar uit.

Bekijk hier alle mogelijkheden & shoots

Tot snel! Liefs Wencke

1 gedachte over “Help! Ik ga/moet op de foto…”

 1. Onze fotoshoot: over kledingstress en een bergje pubers

  “Wencke, vraagje… ehhh, wat kunnen we eigenlijk het beste aandoen tijdens onze shoot?” Even voor het beeld: we zijn met z’n zessen; vader, moeder en een bergje pubers. Dus die kleding moet wel bij elkaar passen, en een spijkerbroek met witte blouse is zooo 2010… Maar bovendien moet het lekker zitten en er gewoon uit zien, want tsja, een fotoshoot met 14 en 12 jarigen… mmm..
  Mama, moet dat nou echt? Ik heb daar geen zin in hoor! Ja, dat moet echt, want ik vind dat leuk. Ik wil graag mooie foto’s voor aan de muur, dat doe je dan maar voor mij.

  Dus op een zonnige zondag begonnen we aan de fotoshoot, allemaal in onze eigen, gewone kleren: groen, blauw, zwart en wit.

  Wencke, is echt de rust zelve, in tegenstelling tot onze stuiterende nog steeds enigszins ‘ik heb hier niet echt zin in’-familie.

  We hadden met Wencke afgesproken dat het een moment design fotoshoot zou worden. Wat een geluk, en wat was het leuk. We kregen allerlei opdrachten, zoals vertel iets leuks over elkaar of spring bij elkaar op de rug. Hilariteit alom, en Wencke met haar fototoestel was bijna vergeten. We hebben het echt super naar onze zin gehad, en de tijd vloog voorbij. Op de foto’s is terug te zien, hoe leuk we het hadden. De lol, liefde en gezelligheid straalt er vanaf. Het was echt ons feestje, en dat hangt nu ook aan onze muur: in gewone kleren, met al die pubers, super relaxte en ontspannen foto’s.

  Tot een volgende keer!
  Liefs Monique (fotoshoot met 4 pubers)

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven