ByWencke Fotografie
Wencke van Bergen

7 maanden al…?

Ik kan het haast niet geloven.. het is al eind januari!
Dat betekent dat ik me al 7 maanden mag inzetten voor ByWencke Fotografie en ik niet meer werkzaam ben als (kinder)oefentherapeut Cesar. Wat vliegt de tijd!
Er wordt me regelmatig gevraagd of het ik het niet mis. Het antwoord is ja, ik mis mijn clienten en deelnemers van de groepslessen ontzettend. Vooral de band die we samen opbouwen in het behandeltraject en de vele, vele spelletjes en oefeningen die ik mocht doen samen met al die kinderen die bij me zijn geweest. Dat is het stukje wat ik mis.

Dit is ook het stukje wat ik altijd het allerbelangrijkst heb gevonden in de behandelingen, de connectie tussen ons. Het vertrouwen om samen iets op te bouwen, dat ze hun verhaal kwijt konden en we samen aan het werk waren om de klachten te verminderen.

Weet je wat het mooie is… juist dit stuk heb ik mee genomen naar de fotografie! Ook dan kijk ik naar houdingen, tegenwoordig poses genoemd 😉 en bouw ik graag een band op mijn mijn klanten. Juist het vertrouwen dat we er iets moois van gaan maken samen, de lol die we hebben en onze connectie samen, maakt dat ik jou mooi en ontspannen op de foto kan zetten! Dat kinderen zich snel op hun gemak voelen en zichzelf durven zijn. Dat is toch heerlijk! Zo heb ik een groot stuk van de praktijk meegenomen naar de studio! Yes!

Liefs Wencke

 

Scroll naar boven