ByWencke Fotografie
Goldie Pip

Newborn Goldie Pip

Goldie Pip

Soms komen er zulke onverwacht  leuke dingen op mijn pad! Zo ook deze “newborn” shoot van deze harige lieverd, Goldie Pip! En het is een lieverd, zo nieuwsgierig en enthousiast! Heel bewegelijk dat ook… heel anders dan de kleine baby’s die ik normaal gesproken in de studio zie, maar dit was te verwachten ;-).

Het was zo leuk om zo een kleine pup in de studio te hebben! Naast het fotograferen was er namelijk ook heel veel tijd om te knuffelen en te spelen. Ronduit genieten dus!! Natuurlijk maakte ze het zo wel een enorme uitdaging om haar mooi op de foto te krijgen. Ze was zo vlug en zat maar weinig stil. Alles in de studio zag eruit om mee te spelen, moeste even onderzocht en besnuffeld worden.  Een nieuwe ruime is dan ook weer zo spannend voor een pup!

Haar baasjes waren natuurlijk ook mee en een grote hulp! Vol trots liet Maren de geleerde trucjes van Pip zien en werd ze rijkelijk beloond met snoepjes.  Natuurlijk wilde ze zelf ook even met Pip op de foto!

Al met al wat het een zeer geslaagde shoot en een erg leuke ervaring! Ik moet zeggen dat het wel naar meer “smaakt”. Pups zijn ook gewoon te lief en baasjes altijd zo trots en blij. Daarvan maak ik natuurlijk graag foto’s! Ook tussen mens en dier is heel mooi om de emotie en connectie te zien en vast te leggen.

En een jong dier is natuurlijk extra schattig <3.

Op naar een volgende uitdaging!!  Liefs Wencke

Scroll naar boven