ByWencke Fotografie
kindershoot

Terug in de schoolbanken!

Daar zit je dan, terug in de schoolbanken 😉

Na een erg leuke introductie workshop, vandaag officieel begonnen met de opleiding tot moment design Fotograaf! Vandaag mocht ik dus helemaal naar Egmond aan den Hoef rijden. Jeetje wat een eind rijden is dat..  Gelukkig was het niet te druk op de weg en met de radio aan ben je er eigenlijk zo.

Vandaag gaan we verder met  de theorie achter de Moment Design Fotografie. Yvonne is geduldig en verteld ons er alles over en vraagt ons de oren van het hoofd over onze werkwijze nu. Ze laat het ons zelf ervaren hoe het is om gefotografeerd te worden, met en zonder het gebruik van deze techniek.  Nou… ik vond het, in het begin, net zo ongemakkelijk als vele van mijn klanten. Het is echt altijd even wennen om op de foto te gaan, dat merkte ik nu zelf ook. Echter door de vragen en de spelletjes valt de spanning al snel weg en sta je er veel meer ontspannen bij. Wij hebben geen volledige sessie gedaan, maar ik weet nu hoe en dat het werkt!! Hoe leuk ook! Op deze manier krijg je echt ontspannen personen op de foto, met echte vrolijke emoties. Helemaal top!

Over 2 weken gaan we er in de praktijk mee aan de slag, nog leuker! Maar eerst mag ik morgen met een leuk koppel aan de slag, die in verwachting zijn van hun eerste kindje <3.

Meer weten? Lees hier verder over Moment design fotografie!

Liefs Wencke

Scroll naar boven