ByWencke Fotografie Kinderfotograaf

Moment design fotografie 

Moment Design is een techniek die niets te maken heeft met mijn foto camera, maar alles met de mensen die worden gefotografeerd. Met het doel om mensen in de juiste flow te brengen, in een staat van vrolijkheid, liefde, ontroering. Totale ontspanning, zonder erg in de camera.
Kortom: de ideale omstandigheden voor een fotoshoot.

 

Moment design fotografie
ByWencke Fotografie

Het is zo mooi om de connectie te zien tussen mensen die dol zijn op elkaar. Ouders met (kleine) kinderen, trotse grootouders, koppels en zelfs hele families.

Love rules

"Together with you, is my favorite place to be"

DE JUISTE SFEER CREËREN, DOOR MOMENT DESIGN FOTOGRAFIE

Fotograferen met deze techniek is fantastisch. Door de juiste input te leveren, verrassende vragen te stellen, creëer je een sfeer waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt. Jong en oud, alleen, of in een groep, in goede en slechte tijden.
*
Je gaat een ervaring rijker naar huis met én een goed gevoel van liefde en genegenheid voor elkaar en een album vol mooie foto’s waarin de liefde en connectie voor elkaar helemaal naar voren komt. Mensen kijken niet naar mij, maar naar elkaar. Wat ik dan zie gebeuren, móet gewoon worden vastgelegd.

Moment van plezier
Zo geef ik het ultieme moment van geluk en plezier, die daarna eindeloos opnieuw kunnen worden beleefd dankzij de foto’s die ik maak voor jou.

Moment design fotografie
Moment design fotografie

Hoe zoiets gaat?

Hoe kun je nu je liefde voor elkaar van de foto’s af laten spatten?

Dat kun je doen door met elkaar, op een leuke locatie samen te zijn en plezier te hebben. Geheid dat dit mooie, liefdevolle foto’s oplevert.

Ik help jullie overal bij, we bereiden samen alles goed voor en ik zorg voor de ontspannen sfeer en de juiste plekjes. Jullie zorgen zelf voor die leuke (vooral lekker zittende) outfit en voor elkaar, dan komt het verder helemaal in orde!

 

Welke shoot past het best bij jullie?

 

loveshoot | zwangerschapsshoot | newbornshoot | cakesmash | babyshoot | kind | met je gezin | met je familie

Moment design fotografie
Moment design fotografie
Moment design fotografie
Album fotoshoot

Een shoot én een blijvende herinnering

Bij de shoot zit altijd een tastbare herinnering in de vorm van een prachtig fotoalbum van 15x15cm, met 6 spreads en een linnen kaft. 

Ik denk niet alleen mee met de kleding en setting voor jouw kindje, ik maak ook een mooie uitnodiging voor het eerste verjaardagsfeestje. 
Even contacten?

Graag ben ik bereikbaar voor jou, dus heb je een vraag, stel hem gerust! Daar ben ik voor! 

ByWencke Fotografie
Vincent van Goghlaan 50
4907PH Oosterhout
06-14666451
info@bywencke.nl
Ma-Vrij 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Scroll naar boven

Stuur een bericht