ByWencke Fotografie
fotografie voor je bedrijf

In gesprek; brandingshoots

In gesprek met:  Lieselotte Bogaard

brandingshoots

 

Lieselotte, stylist en kleurexpert heeft een mooie nieuwe passie. Ze helpt vrouwelijke ondernemers aan meer zelfvertrouwen en laat zich weer lekker in hun vel zitten of kleding eigenlijk.

Ze doet dit door samen met hen op zoek te gaan naar de mooiste, prettigste outfits. Gewoon uit hun eigen kledingkast! 

Vertel eens Lieselotte, ben jij een soort Fred van Leer, die in een kledingkast duikt, de helft van de kleding weggooit en grapjes maakt over hoe je ooit deze dingen hebt kunnen kopen? 

Lieselotte: “Nee, dat is niet helemaal mijn aanpak. ? Stijl- en kleuradvies is zoiets persoonlijks dat ik je vooral een veilig en vertrouwd gevoel wil geven. Ik ga zeker niet zeggen: hoe heb je dit kunnen uitzoeken? Ik heb een heel positieve insteek en laat je zien hoe jij er geweldig uitziet in de juiste kleding voor jou. En het mooie is: vaak ontdek je zo een hoop nieuwe parels in je eigen kast!”

Wencke: “Je gaat dus “shoppen” in je eigen kledingkast en kiest daar kledingsets uit die het beste bij hen past en ze zich lekker bij voelen? Dat is ideaal! Nieuwe kledingcombinaties voor tijdens de shoot dus, maar ook voor op hun werk zelf. Je vult hoogstens de sets aan met een juiste top, panty of schoen?”

Lieselotte: “Precies!” 

Onlangs heb je mij benaderd omdat er een idee opborrelde en je op zoek was naar een fotograaf. De gestylde brandingshoot. Wil je daar meer over vertellen? 

Lieselotte: “Ja graag. Ik kwam op het idee van een fotoshoot met styling doordat ik twee vrouwelijke ondernemers heb geholpen bij de voorbereiding voor een fotoshoot voor hun bedrijf. Ze hadden geen idee welke kleding ze aan moesten tijdens de shoot en besloten daarom hulp in te schakelen. Ik heb samen met hen gekeken wat zij met hun bedrijf wilden uitstralen en hoe we dit in hun kleding konden laten zien. Ook keek ik welke kleding bij hun uiterlijk en innerlijk paste. Ze waren heel enthousiast over het resultaat en ik vond het geweldig om te doen! Daarom dacht ik: “Hoe tof zou het zijn als ik samen met een fotograaf een totaalpakket kan bieden?!” Ik kwam via mijn coach in contact met jou en was meteen enthousiast over je foto’s. Gelukkig hadden we vanaf de 1e kennismaking een goede klik en nu bieden we dit samen aan”.

Maar ondernemers kunnen toch zelf wel wat leuks uit de kast kiezen?

Lieselotte: “Ik denk dat veel ondernemers zelf een outfit kunnen samenstellen, maar past deze ook bij hun bedrijf en persoonlijkheid? Bij het samenstellen van een goede outfit voor een fotoshoot voor je bedrijf speelt zoveel meer mee dan een leuke set kunnen samenstellen. Passen bijvoorbeeld de kleuren, pasvorm en materialen van de outfit wel bij wat jij als ondernemer wilt uitstralen? Past het ook bij jouw persoonlijkheid en jouw unieke lichaam? Ik denk dat dit voor de meeste ondernemers lastig is om zelf te bepalen. Daarom help ik je hier graag bij, zodat jouw styling matcht met jou en jouw bedrijf. Zo weet je zeker dat je stralend op de foto’s staat!

Laat ik deze vraag ook aan jou stellen. Waarom moeten ondernemers foto’s laten maken door een professionele fotograaf, kunnen ze dat niet zelf met hun telefoon?” 

Wencke van Bergen 
Wencke: Goede vraag Lieselotte! Simpel gezegd, heb je gewoon goede foto’s nodig voor de marketing van jouw bedrijf en waarom zou je dat niet overlaten aan een professional? Zonder de juiste foto’s heb je namelijk ook niet die goede website, opvallende socials of advertenties. En waar het bij ons om draait, weet niemand wie nou het gezicht is achter je bedrijf. Wie is die dame, wat ze doet ze en waar staat ze voor? 
Je komt er niet onderuit om jezelf te laten zien en zo je bedrijf een gezicht te geven. Klanten willen niet alleen het bedrijf leren kennen, maar vooral de persoon achter het bedrijf. Met goede foto’s laat je je zelf van je beste kant zien en win je het vertrouwen van je klant. Daarnaast is het hebben van mooie, ontspannen foto’s van je zelf ook gewoon heel fijn, die kan je met trots posten en zo je bedrijf én jezelf een boost geven. 
Buiten dit alles is het ook heel fijn om zelf niet te hoeven stoeien met statieven en zelfontspanners, maar alles over te laten aan de stylist en fotograaf. Die weten at ze doen, kijken naar het juiste licht, de mooiste plekjes en laten je ook even weten als je haar niet goed zit of je knoop nog open staat. Ook handig ;-)”

wil je nog meer weten over Lieselotte? Kijk dan eens op haar website

brandingshootBrandingshootBrandingshoots

Yes, wij slaan de handen ineen en organiseren samen gestylde brandingsshoots! Yes! 

Dit levert de fotoshoot jou op:

 • Professionele foto’s voor jouw website en social media, waarop je jouw persoonlijkheid laat zien.
 • Drie gestylede outfits met kleding en accessoires uit jouw kledingkast die je na de shoot nog kunt dragen. Deze foto’s passen bij jou én jouw branding. Zo heb je meteen 3 goede sets voor je werk!
 • 1-op-1 aandacht tijdens de shoot;
 • Tijdens de shoot ben ik aanwezig om te zorgen dat jouw kleding goed zit en jij top op de foto staat!;
 • Een VIP moment voor jezelf, waarbij je tegelijkertijd werkt aan de uitstraling van je bedrijf!

Lieselotte en ik zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt, zodat je ontspannen op de foto’s staat. Samen zorgen wij ervoor dat jij topfoto’s krijgt, waarmee je een verpletterende indruk maakt!

Dit is bij de personal branding fotoshoot inbegrepen:

 • Een intake via Zoom;
 • Minimaal 1 week voor de shoot hebben wij een afspraak van 1,5 uur via Zoom. We bespreken wat je met jouw bedrijf wilt uitstralen en welke branding kleuren hierbij passen. Ik stel 3 kledingsets voor de shoot voor jou samen met kleding en accessoires uit jouw kledingkast. Deze sets passen qua kleur en materiaal bij jouw personal branding;
 • Tijdens de shoot ben is Lieselotte aanwezig om ervoor te zorgen dat jouw kleding goed zit, Wencke zorgt ervoor dat je kan ontspannen en samen zorgen we ervoor dat  jij geweldig op de foto’s staat;
 • Bij droog weer maken we ook buiten foto’s.
 • De shoot duurt 1,5 uur;
 • Na de shoot krijg je een mail met daarin een link naar jouw online fotogalerij. Daar mag je zelf 25 foto’s uitkiezen die je digitaal krijgt in hoge resolutie;
 • Je kunt voordelig meer foto’s bijbestellen;

De prijs van de personal branding fotoshoot inclusief styling is € 795,= exclusief BTW.

Optioneel: Je kunt je op locatie professioneel laten opmaken door visagiste Kaoutar. Zij zorgt ervoor dat jouw make-up en haar er top uitziet tijdens de shoot!

De prijs voor de visagie is € 39,= exclusief BTW.

Denk je nu, ja dit wil ik! Meld je dan meteen aan.

Liefs Wencke 

 

Scroll naar boven