ByWencke Fotografie
Moment design fotografie

Moment design… Wat bedoel je?

Een ontspannen familie fotoshoot, het kan echt!

Met een ping, hoor ik dat er een mailtje binnenkomt. Een klant wil heel graag foto’s van de hele familie op een mooie locatie in de buurt.  Opa en oma, de kinderen, de kleinkinderen, zelfs de aanhang gaat mee. Ze willen graag herinneringen vastleggen, even het mooie moment van nu vangen, met elkaar. Ze vraagt hoe het allemaal zal vergaan en of het niet te geposeerd kan.. juist meer een beetje ontspannen. Lukt dat? Ja hoor dat gaat lukken! We gaan er een relaxte shoot van maken met elkaar.  De afgelopen jaren heb ik al veel gezinnen en families gefotografeerd, dat gaan we redden. Zeker met de moment design techniek. ​Wat jullie krijgen is een ongedwongen shoot, maar toch met een hele duidelijke regie van mijn kant. Terwijl jullie tussendoor een kopje thee drinken of iets lekkers eten (wat één van jullie heeft meegebracht) zet ik de gezinnen los van elkaar  op de foto. Moment design fotografie Vooraf krijgt mijn klant mailtjes van me zodat we beide goed voorbereid zijn. Een vragenlijst om in te vullen, maar ook een mailtje met kleding tips (want wat doe je aan?), wat je meeneemt naar de shoot en waar we afspreken.  Samen kiezen we een mooie locatie uit waar iedereen zich prettig voelt. Daar waar de kinderen ook kunnen spelen en rennen of juist even rust kunnen nemen.

De fotolocatie

Voor een gezin of familie fotoreportage zijn heel veel mooie locaties te bedenken. Wat past er bij de klant, houden ze van natuur? Het bos of een zandvlakte? Gaan ze liever voor het stadscentrum of een oud gebouw. Een locatie waar al herinneringen aan hangen vind ik ook altijd heel erg leuk. Jullie oude school of speeltuin bijvoorbeeld. Ook daar kan de fotoshoot plaatsvinden. In Oosterhout en omgeving zijn vele leuke plekjes te bedenken. De Vrachelse heide is een populaire plek voor een familiefotoshoot of een fotoreportage van het gezin.

Maarruh… een ontspannen fotoshoot?

Yes het kan! Zoals bij al mijn fotoshoots, maak ik gebruik van de moment design techniek
Kleine vragen, opdrachtjes, spelletjes met kinderen. Dankzij de training tot Moment Design fotograaf weet ik precies hoe ik dat moet doen, zodat jullie als gezin of familie een hele leuke tijd met elkaar doorbrengen  tijdens de fotoshoot. Het enige wat ik vervolgens nog maar hoef te doen is dat plezier en die mooie tijd op de foto te zetten!

moment design

Waarom is dit juist perfect is als je niet graag op de foto gaat?

Niet iedereen gaat graag op de foto, maar door de technieken van Moment Design haal je de druk van de fotoshoot af. Het gaat veel meer om het moment dat je met elkaar beleeft, je haalt herinneringen op en hebt plezier met elkaar. Op deze manier voel je je veel minder ongemakkelijk. Je bent bezig met elkaar en met de vragen. Samen houden we het ontspannen en maken we het vooral heel gezellig. Ik ga op zoek naar de mooiste plekjes en het licht op de door jou uitgekozen locatie. Ook help ik je met houdingen en poses tijdens de vragen en spelletjes. Als  resultaat heb je foto’s die jou en jouw dierbaren laten zien zoals jullie echt zijn, met een echte glimlach, met gevoel, een connectie en die bovenal het gevoel van de sessie weer oproepen.  Lijkt je dit wel wat! Klik hier voor meer informatie over een familiefoto of gezinsfotoshoot
Of nog leuker, boek hier gelijk jouw gezin-/ familiefotoshoot!  Wie weet tot snel! Liefs Wencke gezinsstoot, moment design
Scroll naar boven