ByWencke Fotografie Kinderfotograaf

Style & Shoot: maak indruk met jouw eigen foto's.

Laten de foto’s op jouw social media accounts en website al zien wie jij bent en waar jij en jouw bedrijf voor staan? Na de personal branding shoot inclusief styling is dat zeker zo.

fotografie voor je bedrijf

Samen met Lieselotte, van Lots to wear organiseer ik een exclusieve shoot voor ondernemers. Aan alles wordt gedacht. De locatie en jouw styling. Samen met Lieselotte kies je jouw outfits uit, je wordt door mij begeleid tijdens een ontspannen fotoshoot en achteraf heb jij foto’s in jouw persoonlijke stijl!

De foto’s mag je gebruiken voor je online kanalen zoals jouw website, social media en nieuwsbrieven.

Ben jij klaar voor een verpletterende indruk?

fotografie voor je bedrijf

"Share your magic with the world, you never know what impact it will have."

Let's do this!

De knoop is doorgehakt en jij wil jezelf, je onderneming, je merk, jouw bedrijf op de kaart zetten met onderscheidende beelden. Hoe pak je dit aan? 

Lieselotte en ik denken met liefde met je mee zodat we samen mooie content kunnen creëren voor je website of social media die echt uitstralen waar jij of je onderneming voor staat.

Vooraf willen we graag je verhaal horen en gaan we samen brainstormen. Wie ben je? Wat doe je? Wat je wil uitstralen, wat is de boodschap die je wil overdragen aan je publiek. Samen denken we uit wat voor voor locatie hierbij past en gaan we op zoek naar passende elementen die de foto kunnen versterken. Wil je juist jouw producten aanprijzen, dan gaan we daarmee aan de slag. Natuurlijk denken we ook na over de juiste kleding voor jou (en je collega’s) om het plaatje helemaal passend te maken. 

We maken verschillende foto’s en zorgen voor veel variatie. Denk hierbij aan lifestyle geïnspireerde portretfoto’s, sfeerfoto’s en eventueel productfoto’s. Ook ga ik je fotograferen als je aan het werk bent. Zo heb je voorlopig genoeg content voor je website en social media.

Durf jij te investeren in jouw verhaal? 

Dan ontmoeten we je graag! 

Check out our work

Waarom je brandingfoto's door een fotograaf wil laten maken

Allereerst, wel zo handig… je kan niet alleen de fotografie uit handen geven maar ook een groot deel van het geregel.. Een fotograaf weet vele mooie en bijzondere locaties voor jouw foto’s. Dit is wel je visitekaartje, dus het moet er goed uitzien. Daarnaast is het toch echt fijner als iemand anders de foto’s maakt dan werken met een statief en een zelfontspanner…  

Ervaring… een fotograaf heeft (waarschijnlijk) net even wat meer verstand van fotograferen dan jij, jouw talent zit immers in jouw bedrijf. Ook fijn is het om je even over te geven aan de kennis en kunde van een ander nietwaar? Laat de fotograaf maar letten op het licht, de locatie, de omgeving, de poses en vergeet ook de nabewerking niet… 

Styling, hoe fijn is het als er ook nog iemand meedenkt met de styling, de sfeer die je wil uitstralen en hoe je overkomt op de foto. Heb je de juiste kleding aan en zit alles ook goed? Passen de kleuren bij de sfeer en uitstraling die je wil overbrengen? 

 

Natuurlijk, zo nu en dan maak je een foto van jezelf en post je deze in je stories of een leuke post. Niets mis mee! Nog fijner is het om een hele stapel foto’s te hebben die alles vertellen over jouw onderneming en die je zorgeloos kan posten en lekker mee vooruit kan. 

Lekker zichtbaar zijn met jouw bedrijf! Goed bezig! lotstowear, branding shoot

Ja, speciaal voor jou!!

Meer zelfvertrouwen en zichtbaarheid door een authentieke en krachtige kledingstijl.
Lieselotte helpt jou!

Jouw als ondernemer de kracht van een authentieke kledingstijl laten ervaren, dat is haar missie. Deze kledingstijl past bij jouw uiterlijk, innerlijk én branding. Zo krijg je meer zelfvertrouwen én het vergroot je zichtbaarheid!

 

Waarom je een stylist bij je branding shoot wil hebben

Kleding is een belangrijk onderdeel van de uitstraling op de foto’s. Je wilt wel dat dit past bij jou en je branding. Je kunt zelf 3 kledingsets pakken uit je kast, maar laten ze wel echt zien wie jij bent en waar je voor staat? Passen ze goed bij jou én bij jouw als ondernemer? Lieselotte helpt je hierbij en zorgt ervoor dat je op je best op de foto’s staat. 
 
Geen nood, je hoeft geen hele nieuwe garderobe aan te schaffen. Ze kijkt naar de kleding die al in jouw kast hangt en maakt daar mooie combinaties van. Zodat jij echt als jezelf op de foto staat. Het levert je ook nog eens mooie sets op die je zo aan kunt naar je werk. Handig! 
 
Tijdens de shoot is Lieselotte er ook om jou op je gemak te stellen en te zorgen dat jouw kleding top zit!

Check out our work

Brandingshoot Christel Verbiesen

Wil jij jouw persoonlijke merk een gezicht geven?

Dit levert de Style & Shoot fotosessie jou op:

Professionele foto’s voor jouw website en social media, waarop je jouw persoonlijkheid laat zien;
Drie gestylede outfits met kleding en accessoires uit jouw kledingkast die je na de shoot nog kunt dragen.
Zo heb je meteen 3 goede sets voor je werk!

1-op-1 aandacht tijdens de shoot;
We gaan voor een ontspannen shoot en ik help je overal bij, hoe te staan, waar je gaat zitten en waar je je armen moet laten ;-). Je mag overal in meedenken of het lekker aan ons overlaten, de foto’s zijn voor jou en voor jouw bedrijf. Tijdens de shoot is ook Lieselotte aanwezig om te zorgen dat jouw kleding goed zit en jij top op de foto staat.

Een VIP moment voor jezelf, waarbij je tegelijkertijd werkt aan de uitstraling van je bedrijf!
Wij zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt, zodat je ontspannen op de foto’s staat. Samen zorgen wij ervoor dat jij foto’s krijgt, waarmee je een verpletterende indruk maakt en je voorlopig weer even vooruit kunt met je marketing!

style en shoot

Wat krijg je allemaal?

Minimaal 1 week voor de shoot hebben Lieselotte en jij een afspraak van 1,5 uur via Zoom, waarin we bespreken wat je wilt uitstralen op de foto’s en wat past bij jouw personal brand. Lieselotte stelt 3 kledingsets voor de shoot voor jou samen met kleding en accessoires uit jouw kledingkast. Deze sets passen qua kleur en materiaal bij jou en jouw gewenste uitstraling. Ook tijdens de shoot is Lieselotte aanwezig.

Samen kiezen we een mooie  locatie die past bij jouw bedrijf. Een shoot op je eigen locatie is dus ook mogelijk.  
De shoot duurt  ongeveer 1,5 uur. Inclusief een hapje en een drankje. 
Na de shoot krijg je een mail met daarin een link naar jouw online fotogalerij. Daar mag je zelf 25 foto’s uitkiezen die je digitaal krijgt in hoge resolutie.
Je kunt voordelig meer foto’s bijbestellen. 

De prijs van de personal branding fotoshoot inclusief styling is € 795,= exclusief BTW.

Denk je nu, ja dit wil ik! Meld je dan meteen aan.

Waar kan ik je mee helpen?

Je mag na het zien van de foto’s, je pakket altijd nog aanvullen met meer foto’s. De fotoshoot wordt altijd op jouw wensen afgestemd.                                               Prijzen zijn (vanaf prijzen) exclusief BTW & reiskosten.      

Portret

vanaf prijs
195
 • Professionele portret fotoshoot
 • 5 digitale fotobestanden
 • In de studio of op locatie
 • Online galerij naar alle foto's.

Style & Shoot

vanaf prijs
795
 • Professionele brandingshoot
 • Persoonlijke styling & kledingadvies
 • Ook tijdens shoot styling en 1 op 1 aandacht door de stylist.
 • 25 digitale fotobestanden
 • Verschillende foto's waarmee we jouw onderneming in beeld laten zien.
 • Online galerij naar alle foto's.

Branding

vanafprijs
495
 • Professionele brandingshoot afgestemd op jouw wensen.
 • 25 digitale fotobestanden
 • Verschillende foto's waarmee we jouw onderneming in beeld laten zien.
 • Online galerij naar alle foto's
Brandingshoot Oosterhout
Brandingshoot Oosterhout
Brandingshoot

Even contacten?

Graag ben ik bereikbaar voor jou, dus heb je een vraag, stel hem gerust! Daar ben ik voor! 

ByWencke Fotografie
Vincent van Goghlaan 50
4907PH Oosterhout
06-14666451
info@bywencke.nl
Ma-Vrij 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Scroll naar boven

Stuur een bericht