ByWencke Fotografie

Yes!

Het ebook kinderfotografie met 10 tips is naar je onderweg.
Maar voordat je naar je mailbox snelt om alles te gaan lezen, wil ik nog even dit met je delen:

Jeetje… wat worden ze snel groot! 

Kinderfotograaf
kinderportret

Cliché maar waar.. ze groeien veel te hard! Gelukkig heb je de foto’s nog, toch? Foto’s van hun kindergezichtjes, kleine teentjes, wimpertjes en vrolijke toetjes. 

 

 

 

 

Het kinderportret is een ideale shoot om de kids vast te laten leggen. Een korte shoot, met als resultaat een foto zoals ze zijn. Kind, lief, klein, schattig.. 

Fotoshoot kind

Het kinderportret

🤍 Zou je ook graag de tijd even stil willen zetten door middel van een mooi kinderportret?

🤍 Een foto van je kind waarbij hij / zij lekker zichzelf mag zijn.

🤍 Een mooie foto van broertjes/zusjes samen?

🤍 Prachtig afgedrukt om thuis aan de muur te hangen?


Kinderfotograaf Oosterhout

Zoek dan niet verder, samen maken we er een leuk moment van met foto's die je nog lang zal koesteren.

babyshoot oosterhout

Wat is een kinderportret?

Inmiddels heb ik al heel wat kindjes op de foto mogen zetten en het is altijd een klein feestje! Als voormalig kinderoefentherapeut heb ik de connectie met het kind zo gevonden. Als ze maar de tijd krijgen om een beetje te ontdooien, zichzelf te zijn en in hun eigen tempo op de foto te gaan.  

Ik leg kinderen vast zoals ze zijn. Lief, ondeugend, met gekke gezichtjes, spelend en knuffelend. Kinderen die zichzelf zijn, hun favoriete speelgoed bij zich hebben en hier trots mee poseren. Na het loskomen volgen die foto’s zonder speelgoed, ballen of knuffels vanzelf, maar mét is ook zo leuk! Het hoort namelijk echt bij hen en hun leeftijd. 

Een portretshoot is altijd in de studio, in een setting met eigenlijk niets.. Alleen een mooi kindje en een mooie kleur achtergrond. Alles om jouw kindje heen heeft een rustige uitstraling, zodat alle aandacht gaat naar het kind zelf.

Mijn kinderfotografie is ongedwongen, liefdevol en vrij.

 

 

Het kinderportret begint al bij €100, inclusief 5 digitale fotobestanden.

Wat zeggen anderen over mij...

sandra
sandra
fotoshoot gezin
Lees verder
Wat was het genieten tijdens de fotoshoot van ByWencke fotografie! Heel gezellig en ontspannen. We voelden ons gelijk op ons gemak. Dat zie je ook heel goed terug op de foto's. We hebben ook erg gelachen. Naast een gave fotoshoot was het ook een heerlijk moment met ons gezin. We zijn heel blij met de prachtige ongedwongen echte foto's. Super bedankt en voor iedereen dus zeker een aanrader!
Charelle
Charelle
Lees verder
Heel blij met de foto's van onze te vreog geboren dochter en ons als gezin! De foto's zijn heel natuurlijk en niet te geposeerd. In een korte tijd heeft Wencke een hoop mooie herinneringen vastgelegd op een hele relaxte manier.
Sanne
Sanne
Lees verder
Wij hebben bij Wencke een newbron shoot gehad, wat een leuke fen fijne ervaring was dit! Wencke nam rustig de tijd voor ons zoontje en de shoot. Achteraf hebben we de foto's doorgenomen en gekeken welke wij in het album wilde hebben. Wencke heeft van de uitgekozen foto's een heel mooi album gemaakt waar wij heel erg blij mee zijn! Zeer tevreden met het resultaat, ik zou haar aan iedereen aanbevelen!
Jantien
Jantien
Familie fotoshoot
Lees verder
Wij hebben het contact en de fotoshoot als heel ontspannen en prettig ervaren. Ze denkt met je mee en luistert naar jouw wensen. Zeker een aanrader!
Previous
Next

Nog even mezelf voorstellen

Hai, ik ben Wencke van Bergen en ik woon met mijn man en 2 dochters in Oosterhout. Al woon ik al langer in Brabant dan waar ook, ligt er nog een groot stuk van mijn hart in Friesland. De provincie waar ik jaren heb gewoond als klein meisje. Ik ben dan ook snachts wakker te maken voor een heerlijk stukje oranjekoek. 

Na 18 jaar als kinderoefentherapeut werkzaam te zijn geweest, heb ik in 2019 de overstap gemaakt en ben ik 100% voor mijn passie fotografie gegaan. Mijn liefde voor kinderen is ook terug te zien in mijn werk als fotograaf. Dolgraag werk ik met hen en met hun ouders. Vooral ongedwongen, vrij, speels en vrolijk. We maken er samen een feestje van, want dat zorgt voor de mooiste foto’s. 

 

Scroll naar boven