ByWencke Fotografie

Met je zwangere buik op de foto

In love with a tiny human, that i haven't met...

Je wil graag foto’s van omdat je in verwachting bent en trots bent op wat jouw lijf aan het doen is!   Een zwangerschap is zo bijzonder!

Ik durf je te beloven dat ik je vast zal leggen op een manier waarop je trots bent op die zwangere buik. Ik zal je laten stralen en je laten zien dat je er mag zijn, met al je mooie vormen! 

Durf jij mij te vertrouwen? 

In en rondom Oosterhout zijn vele mooie plekjes te vinden voor een fijne zwangerschapsshoot. 

Spontane foto's! (ook als je er tegenop ziet..)

Samen op de foto, jij en je partner. We creëren echt  een moment voor jullie samen, om zo samen te genieten van het feit dat er een kindje komt. Lekker relaxed en ontspannen en dat niet alleen… Het levert je ook nog eens mooie foto’s op. 

Precies wat je zoekt toch? 

Veel mensen houden er niet zo van om op de foto te gaan, ik hoor dit dan ook heel vaak terug.  Hoe moet je poseren, waar laat je je handen, waar moet ik kijken en lachen op commando? Dat is helemaal lastig…  Dit alles geeft een ongemakkelijk gevoel en dát zie je wanneer je de beelden terugziet. 

Zie jij liever de liefde terug op jullie foto’s?

Gelukkig, ik ook en ik laat je graag ervaren dat het kan gewoon. 

Dit doe ik door je te fotograferen zonder je te laten poseren. Ik plaats daarvan gaan we bewegen en kletsen.  Ik stel je vragen en geef jullie een opdrachtjes. En geloof het of niet: dat werkt! Voor je het weet ben je mij vergeten, en heb je alleen nog oog voor elkaar. Dat geeft mij de gelegenheid om prachtige, natuurlijk en die spontane foto’s te maken die je zo graag wil hebben van jullie samen. 

Verras jij jouw partner met een fijne shoot?  Ik heb ook een hele lijst aan mooie plekken (in en rondom Oosterhout) waar we kunnen gaan fotograferen.

Stuur me gerust een berichtje om samen jullie fotoshoot te bespreken.

Lekker naar buiten

De juiste locatie maakt de foto helemaal af. Door te kiezen voor een plek die echt bij jullie past, kan je de foto’s nog meer eigen maken.

Zo zijn er, vaak gewoon in de buurt, een heleboel mooie locaties te vinden. 

Zoals een de vrachelse Heide, het bos van Surea, de oranjepolder of  de Loonse en Drunense duinen of het strand (oke, dit is iets verder weg…) maar het bos is dan weer om de hoek! 

Wat ook leuk kan zijn, is om te shooten midden in een dorp of stad,  bij jullie oude school of dat leuke barretje. 

Ik ben al enthousiast! Ga je mee?

zwangerschapsshoot breda

Lori en Alex kozen voor het centrum van Breda. De stad waar zij geboren is, ze beide hebben gestudeerd en verliefd werden.

kinderfotograaf oosterhout zwangerschapsshoot

Zeker! Broertjes en zusjes mogen ook op de foto.

Hoe leuk is het om met je kinderen hierbij te betrekken! Samen met jou en je dikke buik op de foto op die leuke buiten locatie. Ook voor hen is het een bijzondere ervaring, ze worden immers grote broer of zus! Yay!

Buiten shooten werkt vaak fijn voor ze, dan kunnen jullie lekker samen bewegen, spelen, kroelen en vooral heel veel lol maken. Op deze manier vinden ze het vaak erg leuk om op de foto te gaan en zijn ze lekker zichzelf. 

Juist dat wil je terug zien op je foto’s!

Wees op tijd met het boeken van je zwangerschapsshoot, de plekjes zijn snel gevuld. De shoot zelf plannen we in week 34/35 van jouw zwangerschap.

zwangerschapsshoot in het bos

Fijn bij je thuis, dat kan ook!

Foto’s uit het dagelijkse leven, lekker bij je thuis.  Lifestyle fotografie, een manier van fotografie dat steeds populairder lijkt te worden. Dat is ook niet zo vreemd eigenlijk, want het is een hele fijne manier om je leven vast te laten leggen. Zeker bij speciale mijlpalen zoals een zwangerschap. Op een ongedwongen, pure en oprechte manier, gewoon zoals het is. 

Ik kom naar je toe, op het moment dat het voor jullie goed uitkomt. We maken foto’s bij jullie in de huiskamer, knuffelend op de bank met jullie net geboren zoon of dochter. Ook kunnen we foto’s maken op de kinderkamer en op het grote bed op jullie slaapkamer. Er wordt vooral heel veel geknuffeld. Natuurlijk mag de baby ook alleen op de foto en worden er foto’s gemaakt met  het hele gezin en met de ouders alleen. 

Is er al een grotere broer of zus? Dan zetten we hen ook met de baby op de foto. 

Zo fijn om al deze kostbare herinneringen tot in de kleinste details vast te leggen om zo nooit meer te vergeten. 

zwangerschapsshoot Oosterhout
zwangerschapsshoot Oosterhout
zwangerschapsshoot Oosterhout
Gezinsfotograaf Oosterhout

Ja, speciaal voor jullie!

Ik ben er voor jullie als je op zoekt bent naar een fotograaf die niet alleen mooie foto’s kan maken, maar ook zorgt voor een leuke en ontspannen ervaring voor jou en je partner? 

 

Een ervaring waarin je er echt even bent voor elkaar. Eentje die met je meedenkt en je helpt bij het plannen voor een prachtig eindresultaat; namelijk liefdevolle foto’s van jullie samen en de zwangerschap.

Welk pakket past het beste?

Je mag na het zien van de foto’s, je pakket altijd nog upgraden. Ook die mooie afdruk regel ik graag voor je.  Een los fotobestand in HR is €25

Basis

249
 • Liefdevolle fotoshoot, op locatie of lifestyle thuis.
 • 15 digitale fotobestanden
 • Prachtig album, 15x15cm, 12 pagina's &
  linnen kaft naar keuze.
 • Online galerij naar alle foto's.

Lief

379
 • Liefdevolle fotoshoot, op locatie of lifestyle thuis.
 • 25 digitale fotobestanden
 • Prachtig album, 15x15cm
  12 pagina's,
  linnen kaft naar keuze.
 • Online galerij naar alle foto's.

Waardevol

399
 • Liefdevolle fotoshoot, op locatie of lifestyle thuis.
 • Alle digitale fotobestanden uit de online galerij
 • Prachtig album, 20x20cm, 16 pagina's.
  Fotocover of linnen kaft naar keuze
 • Online galerij naar alle foto's

Anderen over Wencke

Bram
Bram
Buik & Baby
Lees verder
Onze kinderen hebben al diverse shoots bij deze topper doorlopen. Mooie foto's en alles verloopt heel gemoedelijk en relaxed. Op naar de volgende shoot. 😀
Natascha
Natascha
Buik, baby & cakesmash
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Sanne
Sanne
Buik & Baby
Lees verder
Diverse shoots bij Wencke gedaan en altijd zeer tevreden over het resultaat! Ze neemt de tijd, wat bij kinderen heel fijn is. Ook begrijpt ze helemaal wat wij mooi vinden. Na de shoot zijn de foto's snel beschikbaar. Dankzij haar hebben we prachtige herinneringen die we voor altijd terug kunnen zien.

Gaan we samen shooten?

Stuur me gerust een berichtje als je wil boeken of iets wil vragen.

Email

Shoot locatie

Scroll naar boven

Stuur een bericht

Hoe kan ik je bereiken?
Typ hier je bericht of vraag: