ByWencke Fotografie Kinderfotograaf

Wil je ook leren hoe je kinderen mooi op de foto zet?

Gratis ebook kinderfotografie met 10 tips!

Cliché  maar waar… ze groeien veel te hard! Gelukkig heb je de foto’s nog toch? Foto’s van spelende kinderen, verjaardagspartijtjes en gewoon zomaar tussendoor. Struggel jij ook een beetje om die mooie foto te maken, een scherpe foto die niet bewogen is, niet teveel gedoe op de achtergrond, maar gewoon een leuke spontane foto? Eentje die je op wil hangen aan de muur thuis? Ja toch en ik ga je er mee helpen. 

Download mijn gratis ebook met 10 tips voor het maken van die mooie foto van je kinderen.  

Door te klikken op deze download krijg je ook af en toe een leuke nieuwsbrief van me, met leuke nieuwtjes en tips.  Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Hoe? Dat lees je in mijn privacyverklaring

ebook kinderfotografie

" "Toe nou... lach even naar me... kijk nou even deze kant op!"

Herkenbaar? Je wil graag je kind op de foto zetten, maar ze werkt niet helemaal mee, heeft geen tijd of geen zin om naar je te kijken, laat staan naar je te lachen. Je maakt een heleboel foto’s, je telefoon staat er helemaal vol mee. Helaas zit er net niet die ene mooie bij, die je in je hoofd had zitten. Eentje die je graag op wil hangen in huis of uitgeprint cadeau wil doen aan opa en oma. Zonde! 

You got this!

Kinderfotografie is een vak apart, maar ook jij kan het leren om je eigen kinderen zo mooi mogelijk op de foto te zetten. Met wat rust en geduld, de juiste “trucjes” gaat het jou ook lukken. 

Met deze tips help ik je verder vooruit om die mooie foto’s te maken. Het zijn makkelijk toepasbare tips, waarmee je snel aan de slag kunt. Je hebt geen grote, dure camera nodig. Je kan ook prima aan de slag met je smartphone. Een groot pluspunt, want die heb je altijd bij je. 

Als je eenmaal doorhebt wat je moet doen, gaat het je steeds makkelijker en beter af. Ik gebruik deze tips zelf altijd nog tijdens mijn shoots. Yay! 


ebook kinderfotografie

De volgende keer doe je het anders, want dan heb je mijn ebook kinderfotografie met 10 tips gelezen.

Door te klikken op deze download krijg je ook af en toe een leuke nieuwsbrief van me, met leuke nieuwtjes en tips.  Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Hoe? Dat lees je in mijn privacyverklaring

Even voorstellen

Ik ben Wencke van Bergen, ik woon en werk in Oosterhout. Samen met mijn man, 2 dochters, 2 katten en een hond is het een vrolijke bedoeling bij ons in huis. Al jaren werk ik met en voor 😉 kinderen. Tot 2019 heb ik gewerkt als motorisch kinderoefentherapeut, maar voor nu ben ik kinderfotograaf. Totaal iets anders, beide heel erg leuk!  Al bewegend en spelend zet ik de kinderen op de foto, gewoon hoe ze zelf zijn. Ondernemend, dingen ontdekken en ontspannen.  Vooral ongedwongen, vrij, speels en vrolijk. We maken er samen een feestje van, want dat zorgt voor de mooiste foto’s. 

Wencke van Bergen

Dit zeggen anderen over mij

Shirley
Shirley
Kindershoot
Lees verder
Heel blij met de ontspannen shoot en de mooie foto's! We hebben opa & oma enorm kunnen verrassen met een mooie afdruk. Bedankt!
Rob
Rob Familieshoot
Lees verder
Het was een ontspannen fotoshoot, heel relaxed en gezellig. De foto's zijn prachtig en we zijn heel erg blij met het mooie fotoalbum.
Maaike
Maaike
Fotoshoot gezin
Lees verder
Wencke maakt van iedere shoot weer een feestje! We spelen heerlijk samen buiten en zij zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Dit leidt tot prachtige foto's waarin wij onszelf echt herkennen.
Vorige
Volgende

Download hier jouw gratis ebook kinderfotografie
met 10 tips om je kinderen mooi op de foto te zetten. 

Door te klikken op deze download krijg je ook af en toe een leuke nieuwsbrief van me, met leuke nieuwtjes en tips.  Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Hoe? Dat lees je in mijn privacyverklaring

Scroll naar boven

Stuur een bericht