ByWencke Fotografie Kinderfotograaf

Loveshoots

Loveshoots? Ja, loveshoots!

Het is zo mooi om de connectie te zien tussen 2 mensen die elkaar heel lief vinden. Mensen die helemaal hoteldebotel verliefd zijn onjuist de ik-hou-van-jou-verliefdheid. Koppels die pas bij elkaar zijn of diegene die juist al jaren samen zijn. 

Ik vind het zo bijzonder dit te mogen doen, elke keer weer is het voor mij ook een nieuw avontuur.

"Together with you, is my favorite place to be"

Loveshoots Oosterhout
Loveshoot Oosterhout
Loveshoot
Loveshoot Oosterhout

Wat is een loveshoot?

Een loveshoot is een bijzonder moment om jullie liefde te vieren en vast te leggen, weg van de drukte van het dagelijks leven.


Het is een unieke manier om Quality time samen door te brengen en jullie band te versterken, terwijl ik de speciale Moment Techniek  gebruik om unieke en authentieke momenten te creëren.


Stel je een mooie omgeving voor, omringd door adembenemende natuur of een betoverende stad, waar jullie helemaal jezelf kunnen zijn en jullie liefde voor elkaar kunt laten stralen. 

Als jullie fotograaf en regisseur zal ik jullie begeleiden en met kleine vragen en opdrachtjes jullie aandacht een beetje afleidt van het feit dat je op de foto gaat, zodat jullie je volledig op je gemak voelen.


Daardoor wordt deze shoot een unieke ervaring waarbij jullie jullie mooie, emotionele momenten van pure liefde en tederheid kunnen ervaren. Een herinnering die jullie nooit meer zullen vergeten.

Of jullie nu net verloofd zijn, een mijlpaal vieren of gewoon de liefde willen vieren, een uitstapje samen met mij  biedt een perfecte gelegenheid om samen te genieten en jullie connectie te vieren op een unieke manier. Door middel van echte interactie tussen jullie ontstaan spontane emoties van plezier, ontspanning en diefde die ik precies weet vast te leggen. Mijn fotoshoots zijn momenten om even samen weg te dromen en te genieten van elkaars gezelschap.
Jullie authentieke unieke verhaal, vastgelegd in foto’s die jullie verwachtingen zullen overtreffen. 
Een mooi album zorgt ervoor dat jullie deze kostbare herinneringen voor altijd kunnen blijven koesteren.

Wencke van Bergen
Loveshoot Oosterhout
Wencke van Bergen

Wat klanten zeggen

Julia
Julia
Loveshoot
Lees verder
De love shoot was echt een cadeautje voor onze relatie!  Voelde ongedwongen aan en daarom konden we echt weer even in onze liefde duiken. Dank je wel Wencke , super mooie foto’s en een feestje om met jou te werken!
Erwin
Erwin
Loveshoot
Lees verder
Wat een leuke Ervaring! Voorafgaand aan de shoot kregen we vragenlijsten. Wencke noemt de lijst voorpret. Dit klopt deels: wel leuk als je terug moet denken aan de begintijd toen je net verliefd op elkaar werd. Dat was immers alweer 17 jaar terug. Weer ff terug in de tijd en weer te beseffen hoe ongelooflijk veel je van iemand houd! Ik moet als man toegeven: ik heb zelfs menig traantje gelaten bij het invullen! Vragen die best persoonlijk zijn, maar zeer waardevol als je ze eerlijk beantwoord. Weer met 2 voeten op de grond en je bewust worden van waar het dus echt om te doen is! Deze lijst is een mooie start die de foto-shoot later het best tot zijn recht laat komen. Mooie foto’s met gevoel door jezelf en je vriendin, maar ook met gevoel geschoten door Wencke.
Sara en Fiene
Sara en Fiene
Vriendinnenshoot
Lees verder
Het was erg leuk, we hebben erg gelachen en vinden de foto's zo leuk! De vragenlijst vonden we grappig en het uitzoeken van een cadeautje voor de extra opdracht héél erg leuk! Dit wil ik nog wel een keertje doen. Wanneer mogen we weer?

Welk pakket past het beste?

De shoot is altijd inclusief de tijd en liefde die nodig is om mooie foto’s te creeeren. Het gebruik van materialen/ props, kennis en creatieviteit. 

Je mag na het zien van de foto’s, je pakket altijd nog upgraden. Ook die mooie afdruk regel ik graag voor je. 

Een los fotobestand in HR is €25

Basis

249
 • Liefdevolle fotoshoot
 • 15 digitale fotobestanden
 • Prachtig album, 15x15cm, 12 pagina's &
  linnen kaft naar keuze.
 • Online galerij naar alle foto's.

Lief

349
 • Liefdevolle fotoshoot
 • 25 digitale fotobestanden
 • Prachtig album, 15x15cm
  12 pagina's,
  linnen kaft naar keuze.
 • Online galerij naar alle foto's.

Waardevol

399
 • Liefdevolle fotoshoot
 • Alle digitale fotobestanden uit de online galerij
 • Prachtig album, 20x20cm, 16 pagina's.
  Fotocover of linnen kaft naar keuze
 • Online galerij naar alle foto's

Gaan we samen shooten?

Stuur me gerust een berichtje als je wil boeken of iets wil vragen.

Email

Shoot locatie

Scroll naar boven

Stuur een bericht