Een fotoshoot met je gezin

Lekker naar buiten en samen op de foto

De tijd gaat al snel genoeg en je wil niets vergeten. Je wil wel genieten van het nu, deze tijd met je kinderen. Op een ontspannen en leuke manier. Geen gedoe en niet te geposeerd.

Je weet hoe waardevol het is om dit vast te leggen. SImpel, authentiek en met plezier: dat is de fotoshoot waar jij naar op zoek bent. Waar we naartoe gaan? Dat gaan we samen verzinnen. Ik ben absoluut voor originele ideeën en (té) gekke locaties! Wat dacht je ervan om de natuur in te gaan, de binnen stad op te zoeken of een haven, een skateboardbaan.....

You will never know the value of a moment until it becomes a memory...

Gewoon, omdat het kan

Waarom een fotoshoot met je gezin

Of je nu kleine of grote kinderen hebt, een fotoshoot met je gezin is gewoon leuk (en zó waardevol!)

Ik zet elk gezin op de foto zoals hij of zij is. Spelend, knuffelend, lachend, tijdens een spelletje of juist wat meer geposeerd (maar niet teveel hoor!). Elk beeld en elke gezichtsuitdrukking vertelt een eigen verhaal passend bij de leeftijd van dat moment.

Inmiddels heb ik al heel wat gezinnen op de foto mogen zetten en het is altijd een feestje! Als kinderen maar de tijd krijgen om een beetje te ontdooien, zichzelf te zijn en in hun eigen tempo op de foto te gaan.

Fotoshoot gezin kinderen Oosterhout

Goed om te weten:

Mijn superkracht: met mijn rust en geduld stel ik mensen makkelijk op hun gemak.

Geen gedoe, wel een uurtje quality time met jouw gezin.

Ik heb de connectie met kinderen zo gevonden.

Wat anderen zeggen

Hoe het werkt

Lief, ondeugend, met gekke gezichtjes, rennend, spelend en knuffelend. Kinderen die zichzelf zijn is het mooiste wat er is. 

 

 

Soms met hun favoriete speelgoed (of dat nu een knuffel of voetbal is). Na het loskomen volgen die foto’s zonder speelgoed, ballen of knuffels vanzelf, maar mét is ook zo leuk! Het hoort namelijk echt bij hen en hun leeftijd. 

 

Mijn fotografie is ongedwongen, liefdevol en vrij. Er wordt gespeeld, gedold, geknuffeld en ik schiet altijd een aantal portretten. Omdat we ruimte nodig hebben om te spelen, vindt de shoot altijd plaats op een leuke buitenlocatie óf een plek binnen met lekker veel ruimte.

familiefotoshoot oosterhout gezin familie
Hey, ik ben Wencke,

Kinderfotograaf

Ik ben het liefst buiten, in beweging, op reis, samen met mijn manm met mijn kinderen, haren in de wind, glas wijn in mijn hand. Op naar het onbekende..

Als fotograaf neem ik jou en je gezin graag mee voor een wandeling door de duinen, door het bos of door de stad. Samen kletsen, spelletjes spelen en oja.. vooral ook heel veel foto's maken!
Ik ben er alleen maar bij omdat ik nu eenmaal die camera vast heb, de rest komt vanzelf.
kinderfotoshoot
Kindershoot

Welk fotopakket past bij jou?

De shoot is altijd inclusief de tijd en liefde die nodig is om de foto’s te creëren. Het gebruik van materialen/ props, kennis en creativiteit. Je mag na het zien van de foto’s, je pakket altijd nog upgraden. Een los fotobestand in HR is €25

Pakket basis

Liefdevolle fotoshoot

15 foto's in HR

Prachtig album, 15x15cm, 12 pagina's & linnen kaft naar keuze.

Zelf je foto's kiezen uit een online galerij.

Pakket Lief

Liefdevolle fotoshoot

20 foto's in HR

Prachtig album, 15x15cm, 12 pagina's & linnen kaft naar keuze.

Zelf je foto's kiezen uit een online galerij.

Pakket waardevol

Liefdevolle fotoshoot

Alle foto's uit de galerij in HR

Prachtig album, 20x20cm, 16 pagina's & linnen kaft naar keuze.

Package item will display here

Familiefotoshoot Oosterhout

FAQ

Veel gestelde vragen

Dat snap ik helemaal! Het is ook altijd een beetje vreemd. Gelukkig komt het altijd goed! We leggen de focus op spelletjes, vragen en/of de kinderen. Door daar mee bezig te zijn, voel je je een stuk minder ongemakkelijk. Ook je reacties zijn echt en ontspannen. 

We blijven gewoon in overleg, we houden het weer in de gaten en zoeken naar de beste oplossing. Dat kan verzetten zijn of de tijd wat aanpassen. Gelukkig regent het bijna nooit de hele dag. 

Het belangrijkste hierin is, doe aan wat bij je past en waar je, je prettig in voelt.
Het advies wat ik altijd geef is: Draag geen kleding met drukke prints, grote logo’s of teksten.  Kies liever voor effen kleding of een klein over-all printje. Pas de kleuren aan bij de anderen die ook mee op de foto gaan. Uiteraard help ik je hierbij en krijg je vooraf tips hoe je, je het beste kan kleden voor een fotoshoot. 

Je kan een losse foto extra afnemen of je pakket upgraden.

Wil je  graag een mooie print voor aan de muur? Daar help ik je graag mee. 

Laten we het doen! Samen die mooie herinneringen vastleggen.

Fotoshoots met plezier, voor jouw (nieuwe) gezin.